12 de maig del 2012

Móra d'Ebre s'adhereix a la MADE i reclama un altre cabal ecològic

El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha aprovat aquest dijous una declaració institucional per reclamar un altre cabal ecològic al govern de l'Estat, i en què tots els grups municipals van rebutjar la proposta de cabal mínim feta pública per la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE). En concret, l'alcalde de Móra d'Ebre, el convergent Joan Piñol, va proposar als membres de la corporació la signatura d'una declaració que també reclama que es respecte el règim hídric fixat per la Comissió per la Sostenibilitat de les Terres de l'Ebre. De la mateixa manera, el ple també va aprovar per unanimitat el projecte de protecció dels talussos de Castell. Finalment, el ple també va servir per aprovar l'adhesió de Móra d'Ebre a la Mesa d'Alcaldes per al Desenvolupament de l'Energia de Catalunya (MADE), al costat d'altres municipis de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Baix Camp.

També es va concertar una operació de crèdit a llarg termini, de 670.000 euros, per poder adaptar l'Ajuntament morenc al pla d’ajustament marcat pel govern de l'Estat i així liquidar les factures pendents de pagament que mancaven per abonar. Un altre punt que es va aprovar va ser el reglament d’ocupació del domini públic amb taules i cadires, tot regulant les terrasses dels bars i restaurants amb una nova normativa que pretén cobrir la necessitat dels locals per tal de donar servei als clients fumadors. A més, es va aprovar el padró d’habitants a data 1 de gener de 2012, amb un total de 5.758 empadronats, dels quals es distribueixen en 2.840 morencs i 2.918 morenques.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta