29 de maig del 2012

Núria Chertó (PSC) afirma que Tortosa ha de fer una aposta real pel turisme


La regidora del PSC de l’Ajuntament de Tortosa, Núria Chertó, ha explicat aquest dimarts que la seua nova dedicació professional, com a responsable del projecte turístic Tuna Tour que impulsa el grup tonyinaire Balfegó, ha estat el motiu pel qual ha decidit deixar el seu lloc al consistori en el ple ordinari del proper 4 de juny. Chertó ha detallat que durant dos mesos ha estat intentat compaginar les dues ocupacions, però que finalment ha decidit deixar l’acta de regidora per una qüestió de responsabilitat institucional. La número 2 en la candidatura del PSC de Tortosa ha afirmat que prendre la decisió ha estat molt complicat des del punt de vista personal, però ha deixat clar que no es desvincula de la política municipal, ja que hi seguirà col·laborant com a militant socialista.

Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Chertó ha afirmat que no marxa de l’Ajuntament frustrada en la política municipal, però sí que un pèl decebuda perquè la majoria absoluta de CiU no li ha permès aportar tot allò que pretenia per millorar Tortosa. Sobretot, des del punt de vista de la promoció turística. La regidora del PSC ha reiterat que Tortosa ha de fer una aposta real pel turisme.

Segons Núria Chertó, l’Ajuntament de Tortosa no està fent prou per posar en valor els recursos i els atractius turístics del municipi. La regidora del PSC ha afirmat que Tortosa podria apostar per la ciutat com a centre neuràlgic de les Terres de l’Ebre i com plataforma per vendre tot el territori treballant en xarxa. Però ha assenyalat que alguna cosa falla, quan a Tortosa ha apujat l’atur durant els primers mesos de l’any i no s’ha sabut aprofitar turísticament la Setmana Santa per crear ocupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta