29 de maig del 2012

Xavi Cid dirigirà el CD Tortosa la temporada que ve

Xavi Cid serà l’entrenador del primer equip del Club Deportiu Tortosa, en substitució de Carlos Blanch. Cid era fins ara tècnic de l'equip Juvenil Preferent "A" del Club Deportiu Tortosa. Amb la incorporació de Cid al capdavant de l'equip, i després de dues temporades al juvenil, el club continua mantenint l'aposta per gent de la casa. A més, el Tortosa ha destacat que Cid és un entrenador amb una gran experiència al futbol regional ebrenc, i bon coneixedor de la filosofia de l'entitat. La junta directiva espera que un cop anunciat el relleu a la banqueta del primer equip, es puga saber la resposta de Carlos Blanch a l'oferiment que se li ha fet, de continuar sent el director esportiu de l'entitat.

D’altra banda, el Club Deportiu Tortosa va consumar dissabte a la tarda, en el camp de l’Ascó, el seu desens matemàtic a la Segona Catalana. En realitat, per poder salvar-se, el Tortosa necessitava guanyar els dos partits que encara li quedaven i esperar que tots els seus rivals punxessen, però l’equip de la capital del Baix Ebre va caure contra l’Ascó per tres gols a zero. De fet, vint-i-quatre hores abans la junta directiva del Club Deportiu Tortosa havia anunciat que havia decidit no renovar el tècnic Carlos Blanch com entrenador del primer equip de l'entitat, de cara a la propera temporada 2012-2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta