3 de maig del 2012

Seminari sobre la cultura judeo-catalana i el turisme hebreu, a Tortosa


Tortosa acollirà la setmana que ve un seminari al voltant de la cultura judeo-catalana i el turisme hebreu. A la programació d'activitats del semestre en el qual Tortosa té la presidència de la Red de Juderías de España, i que es perllonga des del passat mes de gener fins el proper mes de juny, s'incorpora un seminari -"Cultura judeo-catalana i turisme hebreu"- que serà impartit per Andreu Lascorz, president de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel i del Fòrum Olei a Catalunya. Lascorz, així mateix, es troba impartint un cicle de conferències inscrit dins la mateixa programació semestral, també en el marc de la temàtica judeo-catalana.

Els continguts del seminari giren al voltant de la història -passat i present- del judaisme català i del mercat turístic d'Israel, així com de la literatura dels jueus catalans, les festes jueves o les diferents comunitats, d'entre un total de 16 apartats. El seminari es portarà a terme al Viver d'Empreses de Tortosa els dies 15 i 17 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, i està especialment dirigit a empresaris i professionals del món turístic, tot i que es troba obert al públic en general. Per a formalitzar-ne la inscripció cal adreçar-se a info@tortosaturisme.cat o al telèfon 977 442 005 abans del 8 de maig. Les places són limitades a 30 persones. Aquest seminari està organitzat per l'Ajuntament de Tortosa amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Imatge Bereshit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta