2 de maig del 2012

Esquerra proposa la creació de la Taula del Turisme de Tortosa

El portaveu del grup municipal d’ERC a l'Ajuntament de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha presentat aquest dimecres la primera proposta concreta de la bateria de mocions que va anunciar el passat abril, quan va iniciar la campanya ‘El turisme dóna feina’. Es tracta de la creació de la Taula del Turisme de Tortosa, que segons Monclús pretén ser "un espai de reflexió, participació i consens, on especialistes del sector puguin sentirse escoltats i ajudar a marcar les línies mestres del turisme tortosí".

En aquesta Taula del Turisme, segons ERC, haurien d’estar representats els hotelers, restauradors, guies de la ciutat, agències de viatge, professors universitaris, associacions i tots els grups polítics representats a l’Ajuntament. Per a Monclús, "és molt important treballar tots plegats, perquè així podem esperonar el turisme i l’ocupació a la ciutat". El portaveu republicà ha manifestat que queda "molt camí per recórrer" en l'àmbit turístic, i que Tortosa té "moltes potencialitats". "Però hem de ficar-nos a fer feina. I més després del darrer any perdut", ha conclòs Monclús. El portaveu d'ERC ha posat l'exemple de poblacions del territori que estan treballant bé en l'àmbit del turisme, com ara Horta de Sant Joan, Miravet, el Perelló, Corbera d’Ebre, Sant Carles de la Ràpita  o Deltebre. En aquest sentit, Monclús ha fet una crida al grup majoritari de l’Ajuntament, CiU, perquè accepte "la proposta en positiu, encara que vingui de l’oposició".

El grup municipal d’ERC ha contactat amb més de 120 empresaris i experts del sector a Tortosa per explicar-los en què consistirà la Taula del Turisme. Molts li han mostrat il·lusió i ganes de participar en aquesta iniciativa. Finalment, el regidor republicà ha recordat que "la creació d’aquest fòrum de treball ha de tenir un cost zero per a l’Ajuntament", perquè ningú no ha de cobrar per col·laborar amb la Taula del Turisme.

Imatge ERC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta