15 de maig del 2012

Tortosa reobrirà el carrer Montcada abans de la Festa del Renaixement

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha confirmat aquest dimarts que reobriran el trànsit del carrer Montcada a principi d’estiu, durant el mes de juny i sempre abans de la propera Festa del Renaixement. Amb aquest anunci, Bel ha sortit al pas del comunicat que havia difós l’Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric aquest dilluns, en què l’entitat denunciava una possible aturada de les obres de l’edifici de les delegacions de la Generalitat, i en què reclamava l’obertura del carrer Montcada, una de les principals artèries viàries del nucli antic. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que l’Ajuntament ja tenia previst reobrir el carrer Montcada abans de la Festa del Renaixement, i que ell mateix li ho va comunicar al president de l’Associació de Veïns Centre-Nucli Històric divendres passat.

D’altra banda, Bel ha assenyalat que les obres de l’edifici de les delegacions tiren endavant, tot i les dificultats pressupostàries i les complexitats tècniques del projecte, a més del sobrecost dels treballs.  A més a més, l’alcalde de Tortosa ha afirmat que la previsió és que el pàrquing del mateix edifici de les delegacions puga entrar en funcionament abans de final d’any. Segons Bel, serà un equipament fonamental per solucionar la falta de places d’aparcament al nucli antic, i que el pàrquing també farà un servei important al comerç del centre de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta