15 de maig del 2012

La Cambra de Tortosa surt en defensa del grup tonyinaire Balfegó

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa ha condemnat "les coaccions i difamacions a les quals s'ha vist sotmès el Grup Balfegó durant les últimes setmanes, per part de la confraria de pescadors de l'Ametlla de Mar. En un comunicat difòs aquest dimarts, la institució ha instat la Generalitat a donar suport "sense fissures" als emprenedors, i a que resolgue "d'una vegada" l'expedient d'ampliació de capacitat de la concessió administrativa d'aqüicultura sol·licitat per Grup Balfegó, així com que actue "amb la deguda diligència administrativa i sota els principis de col·laboració i lleialtat". A més, la Cambra de Tortosa dóna suport al grup tonyiner per ser "l'única empresa catalana dedicada a la captura i aqüicultura de la tonyina roja, la qual dóna treball a 200 persones". La institució destaca que el Grup Balfegó és líder mundial d'aquest sector, amb una facturació de 35 milions d'euros i un 85% de la seva producció destinada a l'exportació. A més, en el mateix comunicat, la Cambra també aplaudeix la iniciativa turística que, amb el nom de Tuna Tour, es va iniciar el passat dia 2 de maig, amb una participació de més de 3.000 persones, "malgrat les coaccions, difamacions i boicot al qual es va veure sotmès l'acte".


Imatge ACN

3 comentaris:

  1. Es al·lucinant, estos senyors (per anomenar-los d'alguna manera) de la Cambra volen implicar que la resta de la flota pesquera de la Cala no són emprenedors ? O que s'han de fer excepcions perquè és una gran empresa ? Absurd. Quina màfia, quina tropa!

    ResponElimina
  2. Jose Luis Mora ( president de la Cambra ), vostè no es queixava quan no li pagaven les quotes a la Cambra ? i que a pesar que la normativa existent ho contemplava, la norma màxima, la Constitució, a la que ara apel·len per no pagar la confraria, també ho prohibeix.

    El que és poc ètic és pressionar amb els 200 llocs de treball.

    De totes maneres, vaig veure per la tele com un calero i portaveu del govern a les TTEE, tot i advertir que parlava en nom propi, va assenyalar que.....potser s'haurien de revisar les concessions de les gàbies per guardar un peixos que son de tots en un mar que es de tots, i que si la corda es tibava podien prendre mal uns i altres.

    ResponElimina
  3. Màfia tonyinaire = màfia de la construcció.
    Segons la Història de Múrcia i les seues aigües.
    I alguna web, com aquesta
    http://www.empresite.com/Actividad/GRUP-BALFEGO/provincia/BARCELONA/
    Perdó, he dit màfia?
    Volia dir Lobby empresarial.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta