15 de maig del 2012

El PSC reclama la revisió del projecte de les noves piscines de Tortosa i un altre concurs públic

El portaveu del grup del PSC a Tortosa, Antoni Sabaté, ha volgut resumir aquest dimarts amb una sentència contundent els darrers cinc anys de govern municipal de CiU: “Hem fet el cim de la pitjor gestió econòmica de la història de Tortosa, i l'hem fet amb un ajuntament governat per CiU al front del qual està l'alcalde Ferran Bel, que passarà a la història per haver estat el responsable de la pitjor situació que viuen les finances de l'Ajuntament”. Sabaté ha fet aquestes declaracions després que ahir el ple de Tortosa, amb l'únic suport de CiU i l'abstenció de l'oposició "perquè els proveïdors puguin cobrar", va aprovar la concertació d'un crèdit de més de 12,6 milions d'euros.

Segons Sabaté, aquesta "mala gestió" arriba de la mà del "fracàs estrepitós" del "projecte faraònic" del  nou complex d'aigües que s'ha de construir a l'estadi municipal. “Bel tenia un projecte estrella, i avui té un problema estrella”, ha sentenciat Sabaté, que considera "molt lamentable" que l'"afany electoralista" de CiU haja provocat que avui l'estadi presente una imatge "molt deplorable". “Fa un any de les eleccions municipals i aquest projecte està completament paralitzat, amb l'afectació a la imatge d'un espai neuràlgic com és el centre de Ferreries i a les portes de l'estiu, en què la ciutadania continuarà un any més sense poder tenir un servei públic de piscina d'estiu”, ha recordat Sabaté. En aqeust sentit, el PSC ha reclamat a Bel que resolgue l'adjudicació del contracte, com el mateix interventor li ha reclamat. Segons han explicat els socialistes, així ho diu el seu informe: "Atès el temps transcorregut des de l'adjudicació objecte de contracte i l'estat en què es troba, l'ajuntament hauria de tramitar la resolució d'aquest, d'acord amb l'article de la llei de contractes del sector públic".

Els socialistes, a més, consideren imprescindible que es replantege el projecte per fer-lo "més realista i més adequat a les necessitats de la ciutat", i que s'inice  un nou concurs públic, perquè qui finalment es puga quedar l'obra també puga fer la seua gestió explotació, perquè no coste "ni un euro a les butxaques dels tortosins i tortosines.” A més, Sabaté també ha reclamat la màxima transparència. Finalment, el portaveu socialista ha criticat que Bel continue "enrocat" en no plantejar un pla estratègic per a Tortosa, i ha denunciat la incoherència de CiU per abstenir-se al Congrés dels Diputats, quan en el ple de Tortosa va donar suport unànime a la moció dels socialistes per un nou pla d'industrialització per a les Terres de l'Ebre.

Imatge PSC de Tortosa

1 comentari:

  1. La veritat és que el segon mandat de Bel, esta sent el pitjor de tots los alcaldes de la història de Tortosa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta