23 de maig del 2012

Una detinguda a Tortosa pels incidents durant la vaga general del 29-M

Els Mossos d'Esquadra han informat que aquest dimecres han detingut una dona, de 33 anys i de nacionalitat espanyola, pels incidents ocorreguts a Tortosa durant la vaga general del 29-M a la capital del Baix Ebre. Segons la policia, la detinguda hauria produït danys en vuit centres educatius de Tortosa, consistents en diverses pintades reivindicatives a favor de l'escola pública i de qualitat, i en la inutilització per la força dels panys de les portes d'accés de les mateixes escoles. Els Mossos han afegit que el valor dels danys causats supera els 800 euros. Aquesta detenció, pràcticament dos mesos després dels fets, se suma a les dues que hi va haver-hi el mateix dia de la vaga, pels mateixos esdeveniments. Segons han informat els Mossos, la detinguda té antecedents policials per coaccions i resistència a agent de l'autoritat, però quedarà en llibertat quan se li haja pres declaració, i a l'espera de rebre la corresponent citació judicial.

Per la seua banda, a través d’un comunicat emès a la premsa aquesta matinada, la dona ha reclamat la seua presumpció d’innocència i ha assenyalat que no té antecedents judicials ni ha estat condemnada per cap delicte. A més, ha dit que està estudiant possibles accions legals per la possible vulneració del dret a l’honor i a la difusió de dades de caràcter personal que no poden ser publicades, els fitxers policials.

5 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Los gossos de quadra lo que tenen que fer, és arrestar a esta merda de polítics que tenim, que són els culpables que la gent surtigue al carrer a fer inofensives pintades.
    Clar que com son uns pros, no poden ajudar al ciutadà que som l'única víctima de la merda de sistema que tenim.

    ResponElimina
  3. Els fitxers policials una vegada més. Algú haurà de donar explicacions i no la persona detinguda. Ara que el mal, ja està fet. Als Indignats detinguts a la Ciutat de la Justícia se'ls hi va donar la raó perquè els Mossos no tenien cap ordre judicial. A l'Associació Cannàbica de Barcelona va passar el mateix i van tenir 5 hores detinguda a una persona de manera il·legal però la Conselleria d'Interior en els dos casos ja havia fet la seua feina que no és altra que la de tirar merda mitjançant els mitjans de comunicació i aconseguir de manera mediàtica el que no pot aconseguir de manera legal. I com bé diu Ignorant, en això gastem diners en efectius policials? Per a criminalitzar persones innocents? Quina policia i quin govern tenim. No ens ho mereixem.

    ResponElimina
  4. Ejem, i lo cas de Rodrigo Rato, cap de Bankia?
    Està en llibertat i lliure de pagar res de res.
    I tants altres que han perjudicat, amb la seva mala gestió, les arques públiques i privades del país.
    Realment no hi ha justícia, hi ha repressió pura i dura.
    Milions de condemnats a la pobresa més denigrant i tant xulo xuclant dels fons públics.
    No tenim estat, tenim miserabilitat.
    Voici Honoré!

    ResponElimina
  5. Al final, aquets mossos i el seu cap, el sinistre Puig, faran bons a la Guardia Civil, franquista.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta