16 de juny del 2012

Alejandro Fernández: 'Els nostres valors els encarnen Manuel Fraga i Juan Manuel Fabra; el PSOE cita Willy Toledo'

El reelegit president del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández, ha denunciat durant el seu discurs de cloenda de l’11è Congrés Provincial del Partit Popular la que considera "la mentida del nacionalisme respecte al missatge de l'Espanya ens roba, per poder donar el pas a la utopia del Pacte Fiscal”. Fernández ha insistit que “només des dels valors i des dels principis es pot sortir de la crisi". Uns principis i valors que es poden obtenir gràcies als referents del passat que han viscut situacions similars. Així, Fernández ha recordat que els valors del PP "els encarnen Manuel Fraga i Juan Manuel Fabra”, mentre que “el PSOE cita a Willy Toledo". "No cal dir res més”, ha afirmat el president del PP a Tarragona.

“Els enemic de la democràcia i la llibertat són les supersticions i la utopia; el comunisme i el nazisme són exemple d’això. Avui torna la utopia, perquè diuen als joves que han de fer la revolució per tenir un futur millor, però això s’ha de combatre amb idees. El nacionalisme català també ven utopia, primer diu que Espanya ens roba i després ens promet que lligarem gossos amb llonganisses amb el pacte fiscal”, ha dit Fernández. El president provincial del Partit Popular ha afirmat que defensaran les seues idees, sense oblidar que “Espanya és una gran nació i hem sobreviscut a situacions pitjors” que l'actual crisi econòmica. “Europa no s’entén sense Espanya, i la majoria de catalans estimem a Catalunya i a Espanya: Sortirem d’aquesta”.


Imatge PP de Tarragona

12 comentaris:

  1. Que poc ha llegit este men!!!!!
    Tampoc ha viscut quan Fraga era ministre de l'interior. Ni quan Mele portava melena.
    Perdona'ls perquè no saben lo que diuen!!!
    Oremus

    ResponElimina
  2. Si algú ha llegit i sap del que parla és Alejandro, però no te ho tindré en compre perquè no saps el que dius ;)

    ResponElimina
  3. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. T'has lluït xaval. I pensar que ho tenim aquí al costat això !!!!
    En qualsevol cas, sempre val més citar Willy Toledo que no pas Arturo Fernandez o Norma Duval. O Bertin Osborne, vaja.
    Quant a referents polítics, si tu mateix cites Fraga. Pos poca cosa hi ha que dir.

    ResponElimina
  5. Entre un “actorcillo” de pel•lícules simplones i un Intel•lectual com Fraga que ha redactat més d’un centenar de llibres (alguns dels quals encara són referents en el seu àmbit), amb dos carreres universitàries, catedràtic universitari, fundador de l’escola diplomàtica de Ciències Polítiques, impulsor del “desarrollismo español” (pregunta de selectivitat d’aquest any) i un llarg etcètera. En definitiva no hi ha color.

    ResponElimina
  6. Gutijaume, no te'n enteres de res, xiquet.

    Tu creus que jo ( i qualsevol amb dos dits de front ) pot comparar un actor ( bo, dolent o regular ) com Willy Toledo amb Fraga ? Què no veus que, de fet, no ho fa ni el teu Alejandro ?
    Vol fer una gracieta i s'hi c*** al mig. Ell diu que els valors del PP els encarnen Fraga i Fabra, però a l'hora de comparar-los en algú, que encarni els del PSOE diu “el PSOE CITA.....". Ell sap que l'actor no és qui encarna els valors del PSOE, entre altres coses perquè ni ho és.
    Ah, i no parlàvem de la intel·ligència de Fraga, crec. Però tu, a la teua.

    ResponElimina
  7. Jo diria que Willy Toledo és + a prop d'Izquierda Unida però vaja embolica que fa fort.

    ResponElimina
  8. Je, je Gutijaume!
    Perdona'm.
    Ha sigut un prompte.
    Spain is different!!!!
    Però llegeix, llegeix.... allà pel 63, el 66, el 68,el 69,el 71.
    Uffff

    ResponElimina
  9. Però si la utopia és la que ha mogut als homens desde que van baixar de l'arbre! (perdó, a lo millor els peperso tampoc creuen en la teoria de l'evolució).

    Si no: de què un homenet hagués creuat el mar o aribat a la lluna?

    Ai que grisets que son... i parlen de valors!!!! Si només pensen en la riquesa i que no els toquin els SEUS euros!

    ResponElimina
  10. Home pos si mos fiquem aixi lo PP pot citar també a Norma Duval, Julio Iglesias o la Lina Morgan...i lo PSOE a Benito Pérez Galdos, Pablo Iglesias o Vázquez Montalban o Felipe Gonzalez si m'apures...en fi declaracions de politic de tercera divisió...en este discurs lo PP fa fredat una mica més i lo perla este mos cita a Franco com a referent intel.lectual!en fin...no nem bé per a arreglar lo pais...

    ResponElimina
  11. Home, mira que no me cau bé lo Willy Toledo...però mira "Crimen Ferpecto" i la veritat que lo xaval no fa mal paper...tot un Alex de LAiglesia...pero bueno si no passem de Paco MArtinez Soria...pos aixi nem..

    ResponElimina
  12. Tens raó saberut! Crimen ferpecto se salva....però les de "Al otro lado de la cama"...xDD

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta