23 de juny del 2012

Cinta Galiana (ICV), la primera regidora tortosina de nom Cinta

Rosa Maria Carles i Mercedes Fraga van ser les dues primeres dones que van ocupar un lloc al saló de plens de l'Ajuntament de Tortosa en recuperar-se la democràcia, després de les eleccions municipals del 1979. Aquest divendres a la tarda, Cinta Galiana ha pres possessió també com a regidora de Tortosa, després de la renúncia al càrrec de Jaume Forcadell, qui va ser candidat i portaveu d'Iniciativa-Entesa per Tortosa a les eleccions municipals del 2011. Per tant, des d'ICV destaquen que han hagut de passar 33 anys d'ajuntaments democràtics perquè Tortosa haja passat a tenir una regidora de nom Cinta.

Galiana és catedràtica d’educació física a l’institut Joaquim Bau, i té 48 anys. La nova regidora d'Iniciativa-Entesa per Tortosa és doctorada en Ciències de l’Educació Física (INEFC Barcelona), diploma d’Estudis Avançats (DEA) en didàctica de l’Educació Física i de l’Esport, postgrau en Gestió Esportiva Municipal, i postgrau en activitat física i envelliment. També és presidenta de l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí a Tortosa, col·laboradora d’Ajuda en Acció i de Vallès Obert (acolliment d’infants de Xernobil). Té dos filles i un fill.

Imatge ICV-Entesa per Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta