22 de juny del 2012

Enric Roig (PSC) ja és regidor amb el repte d'assolir un govern 'progessista i d'esquerres' per a Tortosa

El socialista Enric Roig ha pres possessió de l'acta de regidor en el ple extraordinari de l'Ajuntament de Tortosa que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda. Roig ha substituït Núria Chertó, qui ha deixat el càrrec per responsabilitat en no poder compaginar-lo amb les seues tasques professionals. "És un honor poder servir a la ciutat que t'ha vist néixer. A més, s'hi afegeix el sentiment que hi he estat treballador fins fa vuit anys, quan vaig marxar per iniciar nous camins professionals, i tant haver-hi treballat com ara ser regidor és una gran satisfacció i m'omple d'orgull des de l'estima que sempre he tingut per Tortosa", ha afirmat Roig.

El nou regidor també ha agraït la feina feta per Chertó durant el darrer any: "Ha assumit les tasques de regidora com ningú, i espero poder continuar la seva feina". I Roig ha conclòs que afronta amb molta il·lusió "el repte que els socialistes tenim al davant, un projecte de futur de la nostra ciutat, engrescador i il·lusionador per tal que Tortosa torni a tenir un govern progressista i d'esquerres".

Roig, que és secretari d'Organització del PSC de Tortosa, és arquitecte i ha estat director de la Festa del Renaixement de Tortosa i de l'IDECE. El grup municipal del PSC queda ara format per Antoni Sabaté, que n'és el portaveu, Dolors Bel i el mateix Enric Roig.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta