22 de juny del 2012

Sis veïns de Tortosa i un de Madrid, detinguts per tenir cocaïna per vendre per valor de 18.000 euros

El Cuerpo Nacional de Policía (CNP) ha detingut set persones a Tortosa, sis veïnes de la localitat i una de Madrid, acusades d'un delicte de tràfic d'estupefaents. Els agents van arrestar el principal responsable del grup, qui comprava a Madrid la droga en estat pur a uns traficants colombians. El van detenir amb 150 grams de cocaïna de gran puresa a sobre, que un cop tractada els podria haver fet guanyar més de 18.000 euros. Llavors, van registrar els domicilis dels altres membres de la banda, els van detenir i els van intervenir 7.400 euros procedents presumptament de la venda de drogues. La investigació va començar quan es va saber que aquestes persones venien droga en diversos locals d'oci de Tortosa.

La policia espanyola va poder saber que un grup d'individus es dedicava a la distribució de diverses drogues, principalment cocaïna, en diversos locals d'oci. El principal responsable del grup comprava la cocaïna directament a traficants colombians a Madrid, segons ha explicat el cos policial en una nota de premsa. En el marc de la investigació, van procedir a la detenció del contacte de Madrid, un ciutadà colombià resident a l'Estat espanyol, en el moment que acudia al domicili del responsable del grup a Tortosa. En aquell moment, portava 150 grams de cocaïna de gran puresa a sobre.

Posteriorment es van practicar registres als domicilis de la resta de sospitosos. El van detenir i els van intervenir 7.400 euros procedents presumptament de la venda de drogues, estris per a la manipulació de cocaïna, tres bàscules de precisió amb restes de droga i altres efectes diversos.

La droga intervinguda, 150 grams de cocaïna de gran puresa, una vegada manipulada s'hagués pogut convertir en més de 250 grams per a la seva venda, quantitat que distribuïda en dosis hagués produït uns ingressos superiors als 18.000 euros. La policia espanyola va treballar amb col·laboració de la Policia Local de Tortosa.

Imatge CNP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta