1 de juny del 2012

Comunicat de l'assemblea d'estudiants de la URV amb motiu de l'acampada al campus de l'Ebre

"Els estudiants de l’assemblea de la URV, volem comunicar que ahir dijous 31 de Maig, després de fer-li partícip al rector de la universitat, sobre les nostres firmes intencions de intentar una nova tancada, ja que la nostra única intenció amb aquesta era reivindicar els nostres drets i lluitar per el que ens importa de forma pacífica, a les 5 de la tarda ens van comunicar que ens permetien tancar-se al hall.

I així ho vam fer, un grup d’estudiants vam prendre el hall per intentar que s’aturen aquestes mesures empreses pel govern i la generalitat sobre la pujada de les taxes universitàries.

Amb el recolzament de molts estudiants que per motius d’exàmens no hi ha van poder assistir, i també amb el de varies organitzacions.

Malgrat que vam passar la nit sense llum no va haver cap problema, va haver una relació de respecte entre la seguretat i els manifestants.

Avui cap a mig dia recollirem les nostres pertinences, sense cap desperfecte i abandonarem el hall, però no la nostra lluita, seguirem prenent les mesures necessàries per aconseguir el nostre objectiu: una educació publica i de qualitat.

Aprofitem per recordar que la següent mesura presa és la manifestació que es realitzarà el proper dimecres dia 6 de juny a les 19:30h a la plaça de l’estadi de Tortosa, amb el lema : SERVEIS PUBLICS SÍ, RETALLADES NO!!

Agraïm la col·laboració dels mitjans de comunicació i a les organitzacions que ens van recolzar.

Atentament, la assemblea d’estudiants de la URV-CTE"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta