7 de juny del 2012

Denuncien atacs a nou locals de Convergència per la campanya #andreuirubenllibertat

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha denunciat públicament els atacs que diverses seus d'agrupacions locals han patit en els darrers dies, en el marc de la campanya de suport a Andreu Curto Baiges i Rubén, els dos joves detinguts la setmana passada i que es troben en presó preventiva, per la seua implicació en els aldarulls de la vaga general del 29 de març. Segons CDC, fins a cinc seus d'agrupacions locals de Barcelona ciutat i quatre més d'arreu de Catalunya han patit aquest tipus d'atacs en els darrers dies. En concret, es tracta dels locals que CDC té a la Dreta de l'Eixample-Sagrada Família, Sants-Montjuïc, Gràcia, Nou Barris i Horta-Guinardó. D'altra banda, quatre seus d'agrupacions locals més han sofert atacs, concretament a Mataró, Premià de Mar, Sabadell i Igualada. Les accions han donat com a resultat vidres esquerdats, empaperats i amb pintades que demanen la posada en llibertat del jove tortosí de 22 anys i de l'altre vaguista empresonat.

CDC ha demanat que la justícia "sigui implacable en la persecució dels agressors". De fet, des de Convergència s'assegura que les agressions s'han comès a plena llum del dia i amb militants i simpatitzants a l'interior de les seus. En aquest sentit, CDC ha exigit que "se sigui implacable en la persecució d'aquests actes violents que fomenten l'odi i la por entre la ciutadania". A més, han denunciat que el president de la federació de CDC de Barcelona, Jordi Martí, ha estat víctima d'intents d'agressió, assetjament, insults i amenaces.

Imatge ACN

7 comentaris:

  1. No no no no!!! L'odi i temor entre la ciutadania l'esteu provocant vatros. Colla de xoriços, corruptes i vividors. Jo com ciutadà normal no tinc cap classe de temor a grups com aquets que lluiten per la llibertat.
    És més, això és lo mínim que vos mereixeu. Pallassos!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Doncs si! tenen rao los de convergencia s'ha de fer justicia,anem a buscar a Millet i cia i fiquem los a la preso

    ResponElimina
  3. Aquets aldarulls, davant les vostres seus de partit, us hauria de fer reflexionar, sembla que mai haguèssiu entés el poble de Catalunya.Carregueu contra ell, com si fosseu los Tercios de Flandes..Felip Puig, per exemple sembla un personatge tret de l'Inquisició espanyola..I d'aquesta manera ens voleu portar a Itaca?..Com no siga amb patinet..

    ResponElimina
  4. Aquests fets em preocupen, òbviament, però no han de servir justament per donar arguments al felippuigisme, que s'ha distingit per la repressió contra tota veu alternativa. Un company, en llegir aquest apunt, em comentà (ja que a mi em sap greu quan es dóna benzina al poder...): Tranquil, que amb els diners del palau de la música poden pagar-se perfectament les destrosses, els de CiU.
    Des del sistema, s'haurien d'aclarir precisament fets tan greus com el finançament de partits i el desfalc del Palau. Sembla que els qui fan pintades són delinqüents, i tot l'altre s'ha de posar en una carpeta.
    Andreu està a la presó, aquest és el drama d'un jove alternatiu. Millet dorm a casa i la criada li prepara l'esmorzar. Sé que diran que juguen a dos divisions diferents i no és comparable, però la constatació és gravíssima; com ho és l'alliberament d'un alt càrrec d'Unió condemnat a quatre anys. Aquest alliberament sembla el canvi de cromos per aprovar els pressupostos del pepé. Això sí, el que acabo de dir és demagògia...

    ResponElimina
  5. "CDC ha demanat que la justícia "sigui implacable en la persecució dels agressors". Tant de bo ben aviat tasten la seua pròpia medicina. Qui està creant odi, qui està agredint-nos i qui ens està arruinant és CiU i el PP. Ells dormen a casa i Andreu a la presó, és aquesta la justícia de Convergència?

    ResponElimina
  6. això no és cap agressió. o és que els serrallers són agressors, o es que els anuncis de discoteques són agressors. au va!

    ResponElimina
  7. Ja anem jugant a bons i dolents, ni uns tan sants ni els altres tan pecadors. Empresonar a l'Andreu és un error garrafal, primer que es demostrin els càrrecs i si aquests són certs, llavors potser seria millor que fessin treballs socials o per a la comunitat com a desgreuge. L'actitud dictatorial de certs prohoms de CiU ha portat a que passen fets com estos, no me n'alegro però tampoc me fan cap pena, per tractar aixi als seus conciutadans. Cert que és evident i notòria la desproporció de condemnes entre certs càrrecs convergents i els manifestans, però repeteixo que ells mateixos no es condemnaran, i recordem que per desgràcia estan elegits pel poble...i certs discursos pamfletaris tampoc ajudaran gaire a millorar la situació, per molt poètics i literaris que siguen.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta