11 de juny del 2012

El Baix Ebre ja té garantits 319.000 euros per ampliar el viver d’empreses de Camarles

El Consell Comarcal del Baix Ebre espera rebre aquesta mateixa setmana la confirmació oficial del finançament europeu per poder ampliar el viver d’empreses de Camarles. Així ho ha avançat aquest dilluns el vicepresident comarcal de Dinamització Econòmica, Xavier Royo, durant una entrevista a l’informatiu Primera Columna. En aquest sentit, el consell del Baix Ebre rebrà un ajut Leader de 250.000 euros per poder iniciar una ampliació al viver de Baix Ebre Innova, que disposarà de 350 metres quadrats més per crear set noves sales convertibles, amb la possibilitat d’habilitar-les com a aules de formació o bé com a despatxos de lloguer. En total, l’actuació costarà 319.000 euros.

Precisament, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha hagut de tancat abans de termini les preinscripcions de la Jornada d’Economia i Empresa del Baix Ebre, la qual se celebrarà el proper divendres, dia 15 de juny, al viver d’empreses de Camarles. De fet, la jornada ha despertat una gran expectació, ja que comptarà amb la participació d’experts com Joan Ramon Alabart, Germà Bel, Ramon Tremosa i Xavier Sala-i-Martin. A banda, el portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, serà el responsable de cloure l’acte.

Finalment, Royo ha explicat que seguiran treballant en xarxa amb altres vivers d’empreses del territori, però també de la resta de l’Estat i d’Europa. El vicepresident de Dinamització Econòmica ha assenyalat que el viver d’empreses del Baix Ebre forma part de la xarxa Créame, que agrupa 80 vivers d’emprenedors arreu de l’Estat, de França i d’Itàlia.





Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta