1 de juny del 2012

El PSC d'Alcanar proposa un pla d'estalvi i un pla d'acció social, després de trencar el govern amb ERC

“Dia a dia a Alcanar es viuen escenes dramàtiques que no es poden continuar ignorant, cada cop hi ha més persones en situacions d'exclusió social i de pobresa, amb unes llistes d'atur descomunals i amb poc suport als nostres principals sectors econòmics”, ha afirmat el portaveu del grup del PSC d'Alcanar, Ricard Bort, per justificar el trencament del pacte de govern amb Esquerra. Segons Bort, “l'Ajuntament no només pot, sinó que ha de fer molt més, actuant de forma decidida buscant acords i exercint el lideratge del poble, amb idees clares i objectius programats i realitzables a curt termini, no programes a llarg termini sense cap concreció ni garantia d'èxit”.

A través d'una nota difosa pel PSC, Bort també ha recordat que els socialistes canareus, "des de la seua vocació i responsabilitat de partit de govern", van acceptar formar part del govern municipal després de les eleccions “amb l'objectiu de canviar la realitat que ens envolta, per transformar-la i millorar el nostre poble”. Però un any després, els socialistes consideren que la situació al poble ha empitjorat, “tot i els esforços fets" des del seu grup. “Volem que se'ns escolti i a la vegada que s'escolti a tothom i creiem que la nostra feina la podrem realitzar amb més determinació sense els lligams que suposa un compromís de govern”, ha afegit.

A banda, Bort ha emfatitzat que el PSC deixa el govern no contra ningú ni a favor de ningú, sinó per Alcanar. De fet, durant el ple, va avançar la proposta d'un seguit de mesures urgents per fer front a la situació que pateix el municipi. Aquestes passen per un pla d'estalvi i contenció de la despesa, amb la finalitat de fer sostenible l'Ajuntament i generar recursos ordinaris suficients per atendre les mesures a empredre que passaria per estalviar en despesa corrent i per una reforma del personal de l'administració; un pla d'acció social destinant més recursos a ajuts a les persones que més ho necessiten, amb un programa més ambiciós de col·laboració entre els serveis socials de l'Ajuntament amb Càritas i altres organitzacions; un pla d'ocupació posant en marxa un programa de contractacions per a persones en atur i de suport a les famílies i a les empreses locals, i una reducció dels impostos municipals.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta