11 de juny del 2012

Hi haurà un fons de rescat per a les famílies entrampades de l'Aldea? #PrimeraColumna

El ple de l'Ajuntament de l'Aldea va aprovar divendres al migdia, per unanimitat, la moció del govern municipal d’Esquerra i del PSC, que instava el govern català i l’executiu de l’Estat a crear un fons de rescat per ajudar els afectats per la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola. Per la seua banda, l'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu, va recordar que amb aquesta moció es pretén corregir el que es considera un greuge comparatiu entre el que esta passant amb els impositors de la secció de crèdit de l’Aldea i el cas de Bankia. El govern municipal també va acceptar la creació d'una comissió proposada pel grup de CiU, que haurà de treballar per incloure en el pressupost municipal de l’Aldea una partida destinada als veïns afectats per la fallida de la secció de crèdit i el concurs de creditors de la cooperativa agrícola de l’Aldea.

I aquest dilluns, precisament, en el programa Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si creuen que el govern de l’Estat i la Generalitat acceptaran la creació d’un fons de rescat per a les famílies de l’Aldea entrampades amb la fallida de la cooperativa agrícola. De fet, l’aprovació de la moció a l’Ajuntament de l’Aldea es produïa només un dia abans de confirmar-se que finalment el govern de Mariano Rajoy ha sol·licitat un màxim de 100.000 milions d’euros per recapitalitzar els bancs espanyols, el que ja s’ha donat a conèixer com un rescat suau de l’economia espanyola. Una quantitat que realment queda molt lluny dels 4,5 milions que encara hi ha retinguts a la cooperativa de l’Aldea. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Creieu que l’Estat i la Generalitat acceptaran la creació d’un fons de rescat per a les famílies entrampades de l’Aldea?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta