7 de juny del 2012

Imma Juan: ‘El nou hospital és necessari, però la prioritat és sortir de la crisi’



La convergent Imma Juan ha reivindicat aquest dijous la importància del corredor del Mediterrani per a les Terres de l’Ebre, però sobretot per al conjunt de Catalunya. De fet, la presidenta territorial de Convergència ha criticat l’actitud dels dos grans partits espanyols, el Partit Popular i el PSOE, i ha assenyalat que el govern de la Generalitat ha hagut de recórrer a la Unió Europea per garantir que es fan les inversions aprovades en el corredor del Mediterrani. Però Juan ha anat encara més enllà, i durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre ha rebutjat la proposta que la setmana feia en el mateix programa l’exconsellera de Salut i diputada del PSC, Marina Geli. En concret, Geli proposava incloure el nou hospital regional de les Terres de l’Ebre, que hauria de substituir l’actual hospital Verge de la Cinta de Tortosa, en el marc de les inversions del corredor del Mediterrani. Segons Juan, l’exconsellera no hauria de fer demagògia i assumir que hi ha obres que en una època de crisi com l’actual no poden tirar endavant. De fet, ha afegit que encara hi ha inversions sobredimensionades del tripartit i que l’actual govern de CiU està obligat a pagar, amb uns interessos molt alts.

En la mateixa línia, Juan ha demanat seriositat. Així, la presidenta de Convergència a les Terres de l’Ebre ha admès que el territori necessita un hospital, però ha assenyalat que l’administració està obligada a ser més eficaç i que ara la seua prioritat és traure Catalunya de la crisi. Sobretot, tenint en compte que la situació econòmica ja ha obligat a reordenar els serveis que tenia l’hospital de Tortosa.

D’altra banda, la presidenta de Convergència ha parlat de la crisi per la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa de l’Aldea. En aquest sentit, Juan ha afirmat que, abans de demanar un pla de rescat com el de Bankia, la cooperativa agrícola de l’Aldea hauria de resoldre els seus problemes interns. Segons la presidenta de Convergència, ningú confiarà en la cooperativa de l’Aldea fins que no hagen canviat la junta rectora que ha portat l’entitat a la fallida i al concurs de creditors.

10 comentaris:

  1. " Precipici, pedra o corba " pos que bé, així no hi possibilitat d'autovia o carretera recta ?
    Per cert Gustau, quina llàstima, amb l'actualitat que no para de recordar el que cobren els membres del Consell d'administració de Bankia, CajaMadrid, se li hagués pogut preguntar quan cobra ella com a membre del Consell d'administració de CaixaBank...Un altre dia.
    Per cert, veient el seu currículum bancaire, com sigui que va passar per la Comissió executiva i pel Consell d'administració de Caixa Tarragona, ens hagués pogut fer cinc cèntims de la situació de CatalunyaCaixa.
    Això sí, ha parlat del subgrup del PSC al congrés, de l'abstenció del PSOE a la moció de l'Entesa, però del fitxatge de Madí pet Applus, no ha dit res.
    Ah, cap líder polític, a Primera Columna, ha tingut 36 minuts al programa.
    Felicitats a Imma Juan: " De rositas ". Com si es tractes d'una representant política de l'oposició.

    ResponElimina
  2. Pregunta: Que els hi donen als polítics per a que siguen "Eterns"?
    A banda del que explica Cucafera.
    La "Mamella" vicia, i vicia, i sembla que ni s'investiguen les causes de l'addicció ni els mitjans per solucionar-la.
    A n'este país, es veu que els 40 anys de dictadura portaven virus que s'han desenvolupat fins el col·lapse de la societat. El virus de la "Partitocràcia", per exemple. O digueu-li com vulgueu.
    Per cert admeto correccions sobre el terme "Partitocràcia", que no es nou, i noves definicions sobre el règim polític, i econòmic, actual.
    Com si fos una "porra" lingüística, vaja.

    ResponElimina
  3. Cucafera, Marina Geli va tenir 39'33" (ho pots comprovar tu mateix a www.youtube.com/canal21ebre. Josep Curto, 39'14". La tertúlia culé amb polítics, 41'10". Dani Andreu, 30'40". Josep Pitarch, 32'35". Bernat Pellisa, 32'27". David Queralt, 40'06"

    ResponElimina
  4. Vergonya fa sentir als convergents del nostre territori, sempre mirant per a Barcelona, sempre pensant en la "seva" Catalunya, i mai en la nostra, mai en les nostres necessitats...Sancho, Bel, Juan...tant hi fot, fora hospitals, fora variants i carreteres, no movent un dit per les nostres comunicacions...amb gent com esta el corredor del Mediterrani ens queda lluny, molt lluny...gracies per convertir-nos en una Catalunya subdesenvolupada i caciquil. Un altre cas de dualitat entre càrrecs bancaris i polítics...els catalans i els ebrencs hem votat als nostres propis botxins!

    ResponElimina
  5. Insisteixo. No em puc creure que cap lector de La Marfanta sàpiga quan cobra un/a membre del Consell d'administració de La Caixa.
    De CajaMadrid tampoc a ningú l'interessava quan tot eren flors i violes. Després no es parla d'altra cosa.....

    ResponElimina
  6. Si tu ho saps, Cucafera, a que jugues?
    Al google pursuit?
    Banks, "vade retro satanas"!
    Per cert, per seguir jugant al "google pursuit", quin nom li van posar al rei que es va "cepillar" a la banca perquè li devia tants diners que no els podia tornar, ni fent captes especials entre els seus súbdits?
    Només cal dir-ne un, ben pensat, han sigut uns quants.
    Com sempre, les respostes a la penúltima pàgina de la revista.

    ResponElimina
  7. Tu què creus, que si ho sabes no ho diria ?
    De moment només sé que els membres del Consell d'administració de CaixaBank poden arribar a repartir-se fins el 4 % dels beneficis de l'entitat que, l'any passat, van ser de mil milions. I que els/les membres en son una vintena.
    El que m'estranya és que no ho sàpigues tu, que ho saps tot.

    ResponElimina
  8. Je, je,.... Tot, bon símil de res. "Tot i res, és una mateixa cosa"
    Jo no se el que tu saps, evidentment, lo que tanta insistència.... També t'he donat pistes, si cerques més... pos mira a lo millor ho trobes.
    Ara estic més en lo medieval.
    I saturat d'enganyifes i estafes bancaries-polítiques. Encara que sempre hagi sigut paregut.
    Però la cosa esta de "Rei" que tenim no crec que tingue nassos, ni poder, per fer-li res a la banca. Ni a la Merkel-emperadriu.
    I callo, que hi ha orelles a tot arreu i soc pell si em treuen de la bombolla asèptica.

    ResponElimina
  9. Bé, us veig interessats en certa informació. Entreu.....i sumeu:
    pàgines 94/95

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta