15 de juny del 2012

Lluís Soler: 'És evident que els empresaris tenen ganes de treballar i innovar'


La I Jornada d’Economia i Empresa del Baix Ebre ha esdevingut un èxit d’assistència, amb unes 400 persones que han omplert la sala d'actes d'Arrossaires del Delta. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha manifestat que “jornades com aquesta tenen la finalitat de reflexionar per obrir una porta a l’optimisme dins de la gran quantitat de notícies i imatges negatives que sorgeixen a causa de la crisi. Tots sabem la situació que vivim actualment però hem de fixar els reptes necessaris per a l’endemà”. Soler, al mateix temps, ha valorat la gran participació que ha tingut l’acte. En aquest sentit, Soler ha emfatitzat en què “és evident que els empresaris tenen ganes de treballar i innovar per tal de fer un pas endavant i sortir, més reforçats, de l’actual context econòmic”.

De fet, les diferents conferències realitzades pels ponents han tingut la finalitat principal de donar un missatge d’optimisme als empresaris del territori, i també donar resposta a les inquietuds dels assistents a l’acte. D’aquesta manera, Joan Ramon Alabart ha basat la seua conferència en generar un discurs positiu al voltant de “La revolució de les fortaleses”. Per la seua banda, Germà Bel i Ramon Tremosa han realitzat un debat centrat en el “Futur estratègic de les Terres de l’Ebre”, tot analitzant quines són les oportunitats de present i futur de l’economia del territori. Finalment, Xavier Sala-i-Martin ha aportat la seua visió personal i acadèmica sobre “Empresa i innovació”, i ha destacat algunes de les relacions empresarials que condueixen a l’èxit a través de la innovació.

Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta