6 de juny del 2012

'Millet a la presó, vaguistes al carrer', clam en la manifestació de Tortosa


La marxa de Tortosa en contra de les retallades i el desmantellament dels serveis públics ha estat encapçalada per una pancarta amb el lema 'Ni retallades ni repressió, Andreu i Rubén llibertat', portada per familiars del jove tortosí que va ser detingut i empresonat la setmana passada a Barcelona. En aquest sentit, el grup de suport de les Terres de l’Ebre Andreu i Rubén Llibertat ha agraït als convocants de la manifestació aquest gest solidari. De fet, han valorat molt positivament que els sindicats i els moviments socials del territori també els hagen donat suport, ja que les acusacions contra Andreu Curto Baiges i l'altre detingut estan "contextualitzades" en la vaga general del 29 de març, i "en la lluita pels drets socials i laborals". Així, durant el recorregut de la manifestació s’han sentit crits com “llibertat Rubén i Andreu” o “Millet a la presó, vaguistes al carrer”. De la mateixa manera, alguns dels manifestants també han col·laborat econòmicament fent donatius a la campanya per aconseguir la posada en llibertat del jove tortosí. En acabar la manifestació, la mare d’Andreu Curto Baiges, Ester Baiges, ha llegit un comunicat del grup de suport i també ha agraït les mostres de suport que estan rebent.

La manifestació de Tortosa, que ha aplegat més de mil persones, estava convocada per la Plataforma per l’Ensenyament, Plataforma per la Salut, Junta de Personal d’Ensenyament, juntes i comitès de personal de la URV, junta de personal de l’Hospital Verge de la Cinta, Junta de personal de Primària, Casal Popular Panxampla, Acampada Tortosa 15-M, consell d’estudiants de la URV, comitè d’empresa de l’Ajuntament de Tortosa i els sindicats CCOO, UGT, USOC, SEPC, USTEC, SATGE, ASPEC, CATAC i ANPE.

Imatge Grup de suport de les Terres de l'Ebre Andreu i Rubén Llibertat

2 comentaris:

  1. Ho sento dir-ho Molta gent que hi erem no mezclem naps en cols,lo de Andreu si és mentida ,de tot el que s'acusa als diaris "Periòdico de Catalunya" "Ebre" etc... és una putada grandiosa!!,però a mi no hem representa ningú que robi o amenaci a un autonom (presuntament)Salut i si són inocents que ho denuncien en tot el pes de la llei....Anims a la familia "Curto"

    ResponElimina
  2. Pos a mi que me perdonen però molts d'aquests que ahir estaven darrere la pancarta són apolítics perquè com tots són iguals pos ja està bé... Quan les coses venen mal dades i lo malalt comença a tenir mal color igual ens n'adonem que no tothom és igual ni reprimeix de la mateixa manera. Ho sento molt pels pares d'Andreu però, se'ls ha de dir que quan la dreta mana a Catalunya i a Espanya passen aquestes coses i la gent de la bicicleta verda és represaliada. Espero que el malson s'acabi aviat, el temps que necessitaran ells per oblidar i torna a proclamar que tots els polítics són iguals.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta