21 de juny del 2012

Monclús (ERC): 'Des que CiU governa, Bel i Pallarès només han servit per aturar obres cabdals per a Tortosa i l'Ebre'

El portaveu d’ERC a l'Ajuntament de Tortosa i membre de l’executiva de la federació dels republicans a l’Ebre, Josep Felip Monclús, ha lamentat aquest dijous l’anunci de la possible aturada de les obres de l'anomenat edifici de les delegacions de la Generalitat a Tortosa. Segons Monclus, "és lamentable que una de les poques inversions previstes i pressupostades pel govern a les Terres de l’Ebre i Tortosa" es puga aturar. El regidor d'ERC ha recordat que la gran inversió, fins ara, ha anat a càrrec de l’empresa adjudicatària, com s'establia en les bases del concurs públic per construir l’aparcament soterrat. Així, Monclús ha afirmat que, a banda de ser una obra "vital per a la recuperació del nucli antic de Tortosa", és també una actuació "clau" per a la implantació i el desplegament definitiu de l’estructura administrativa de la Generalitat a les Terres del’Ebre.

En la mateixa línia, el regidor republicà també ha volgut expressar el seu suport als veïns que estan recollint signatures perquè continuen els treballs i s’acaben les obres. Per Monclús, aquesta possible paralització dels treballs de l'edifici de les delegacions se suma a la paralització de la variant de l'eix de l'Ebre a Tortosa o del nou hospital regional. "Això demostra que a Ferran Bel i Xavier Pallarés els manca lideratge per defensar les Terres de l’Ebre i Tortosa", ha dit Monclús. "Amb la seva actitud d’acatament a tot el que els manen des de Barcelona, retornen les Terres de l’Ebre i Tortosa a la cua del país, amb menys inversions i menys oportunitats de futur", ha carregat el portaveu d'ERC. Monclús ha acabat recordant que, "des que CiU governa a la Generalitat, Bel i Pallarés només han servit per alentir o aturar infraestructures cabdals per al futur de les Terres de l’Ebre i Tortosa, i per justificar les retallades en educació, sanitat i benestar social que patim cada dia".

2 comentaris:

  1. i mentre governava lo tripartit, se va continuar fent lo xerta-sènia i el desdoblement de l'Aldea, aix no este últim no.

    La política municipal, és l'art de l'hipocresia, on els partits canvien el discurs depenent si governen o no.

    ResponElimina
  2. Ara me'n entero que a Madrid governava el tripartit. Pel que fa al desdoblament....
    Respecte al Xerta-Sènia d'una o altra manera hi han estat d'acord el tripartit, el quatripartit i el quatribarrat

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta