20 de juny del 2012

Ventura (PSC): 'Avui a Ulldecona paguem més impostos i tenim menys serveis que fa un any'



El PSC d'Ulldecona ha criticat aquest dimecres la incapacitat del govern municipal (CiU, PP i UGI) per pactar amb la llista més votada, la dels socialistes, així com d'arribar a acords amb el teixit econòmic, social i cultural del poble. “Avui a Ulldecona paguem més i impostos i tenim menys serveis que fa un any”, ha afirmat la portaveu del PSC i exalcaldessa de la població, Núria Ventura, per resumir el primer any de mandat del govern format per CiU, PP i UGI. “Durant aquest temps, s'han tirat endavant mesures que castiguen a la gran majoria de la ciutadania, mentre que es beneficia a uns quants”, ha lamentat Ventura. L'exalcaldessa ha fet aquesta afirmació per les taxes "desproporcionades" que el nou govern ha imposat als ciutadans per conceptes com ara l'expedició de documents, l'augment de l'IBI o del rebut de l'aigua, la qual "ofega a les famílies", al mateix moment que derogaven la taxa per extracció de pedra.

Paradoxalment, segons Ventura, aquest augment de la pressió fiscal no ha anat acompanyada de la millora dels serveis, sinó al contrari. “Tenim un govern sotmès a les decisions de Barcelona i Madrid, i que calla davant la pèrdua del servei d'atenció precoç a la infància, de l'oficina d'agricultura, davant la sagnant retallada de la subvenció a l'escola municipal de música o que tolera la pèrdua de la gratuïtat del servei de transport i menjador per als alumnes dels Valentins, del barri Castell, de Sant Joan del Pas, de les Ventalles i la Miliana”, ha lamentat Ventura. A més, Ventura ha assegurat que les portes de l'Ajuntament "s'han tornat a tancar a la ciutadania" perquè "una barrera separa el govern del poble”. Ventura ha denunciat, a més, que Ulldecona siga l'únic municipi del territori on tots els regidors del govern tenen un salari fixe, amb un cost superior als 130.000 euros a l'any per a les finances públiques.

En canvi, la portaveu socialista també s'ha referit al darrer informe de la URV que demostra que Ulldecona és una de les poblacions més ben situades i que millor està aguantant la situació global de crisi econòmica. “Ens sentim orgullosos de la feina feta durant els darrers anys en benefici del poble, amb línies clares i valentes d'actuació i col·laboració amb els teixits econòmics i socials, amb els sectors privats”. A banda, el PSC ha començat a treballar en un pla estratègic del municipi per impulsar un seguit de mesures imprescindibles per al futur d'Ulldecona, i que passen per polítiques actives de dinamització del sector industrial i comercial, de suport a sectors estratègics com l'agricultura o el turisme lligat al ric patrimoni històric i natural del municipi, la creació d'ocupació en l'àmbit d'atenció a les persones i el desenvolupament d'un ambiciòs pla en l'àmbit de la cultura mitjançant les tecnologies de la informació, segons ha explicat el primer secretari del PSC Ulldecona, Eduard Marín.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

6 comentaris:

  1. Això sí, gràcies a l'anterior govern tenen un pavelló magnànim que estaran pagant ves a saber tu fins a quan. Què diu la malbaratadora de recursos aquesta?

    ResponElimina
  2. Parles del pàvello de Tortosa (Remolins), no?
    I del nou, que tenim detras del Carrefour - es veritat que no es pot obrir cada dia per falta de diners (aigua calent, conserge...)?

    Per cert, Guitjaume, aprofito el comentari - crec que vas dir fa temps que la proposta de cabals per l'Ebre, no t'agradava ... ja has firmat la petició de la PDE per a que la Commissió Europea prengui posture en el tema? (que si, no cal que em diguis que només ho dic per provocar, que ja ho admeto ara! De bon rotllo, i amb il·lusio com sempre ...)

    ResponElimina
  3. En honor a la veritat: http://www.youtube.com/watch?v=7KTFTcXSJkI

    ResponElimina
  4. Gutijaume, ara he tornat a llegir el teu comentari i veig que dius "tenen", per tant parles de Ulldecona - i del pavello d'ells, jo no en sé res. Ho sento, pero he barrejat temes, pensant que parlaves dels pavellosn que tenim a Tortosa. De totes formes, pots contetstar si vols :)

    ResponElimina
  5. Los del PSC tenien manies en fer mega pavellons prefereixo pavellons petits i útils el PlanE no només servia per arreglar voreres...que trist estar endeutats pel excesos de uns ilusos!!

    ResponElimina
  6. .....i ERC, no ? O no era d'Esquerra el que era alcalde a Ulldecona quan la inauguració ?
    Oh, i al vídeo també veig a Pere Panisello de CIU ( representant de la Diputació ) qui també va apostar -se suposa- pel pavelló, en donar 260.000 €.
    Vull dir, que si has de repartir, ravalejant, reparteix de manera més justa.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta