22 de juny del 2012

Veuríeu bé la creació de la marca Terres de l'Ebre per comercialitzar els productes del territori? #PrimeraColumna

L'Ajuntament de Tortosa lliurarà dilluns els II Premis Gastronòmics Llorenç torrada, en un acte que tindrà lloc al centre cívic de Ferreries. La jornada inclourà una taula rodona sobre la cuina del mercat i un tast de cuina i de productes de les Terres de l'Ebre. Per això, en el programa d’aquest divendres de Primera Columna, hem preguntat els espectadors de Canal 21 Ebre si es fa prou promoció dels productes de les Terres de l’Ebre. O més concretament, si veurien bé la comercialització de diversos productes agroalimentaris del territori, com l’arròs, els olis, les taronges, els musclos i les ostrons, els pastissets, la mel i el vi, per dir-ne només alguns, amb la marca genèrica Terres de l’Ebre. Ja hi ha diverses iniciatives públiques i privades, algunes amb el suport de les diverses cooperatives, per promocionar i posar en valor els productes ebrencs, però cada vegada hi ha més gent que considera que cal unir els esforços dels diferents productors agroalimentaris i millorar la comercialització de tot allò que produïm, a través de la creació d’una marca única. Però d’altres ja creuen que l’arròs del Delta, el vi de la Terra Alta, les cireres de Paüls, la fruita dolça de la Ribera d’Ebre, o els pastissets de Tortosa, ja tenen prou identitat per si mateixos. Per tant, què n’opineu? Veuríeu bé la creació de la marca Terres de l’Ebre per promocionar i comercialitzar els productes que es fan al territori?



Imatge Ebregust

1 comentari:

  1. El recolzament de la gent de les terres vers una marca com aquesta és indiscutible. Seria una marca de territori que internacionalitzaria les nostres terres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta