3 de juliol del 2012

Campanya d’ERC sobre l’espoli fiscal i l’espoli hídric



El president de la federació d’Esquerra a les Terres de l’Ebre, Gervasi Aspa, ha presentat aquest dimarts la campanya ‘Prou espoli. Ara República Catalana’, que els republicans trauran al carrer per explicar també que l’espoli del riu Ebre només es pot aturar amb la independència de Catalunya. Aspa ho ha fet acompanyat pel secretari de Política Municipal de la federació, l’ampostí Adam Tomàs, i pel també regidor d’Amposta, Jesús Auré. La campanya recorrerà un total de 21 municipis de les Terres de l’Ebre, amb paradetes al carrer en què es repartirà material informatiu i es vendran samarretes contra l’espoli de l’Ebre i en defensa de la República Catalana.

Segons Aspa, la campanya servirà per donar a la ciutadania l’explicació del que és l’espoli fiscal català, el qual arriba sovint al 10% del producte interior brut del país. El president de la federació d’Esquerra ha afirmat que aquest espoli fiscal provoca que Catalunya no puga avançar gens ni mica, i que siguen els catalans i les catalanes els que acaben pagant tot el dèficit estructural de l’Estat espanyol.

Aspa ha reiterat, a més, que l’espoli fiscal es pot convertir també en un espoli hídric, ja que el govern de l’Estat té la intenció d’emportar-se l’aigua de l’Ebre a d’altres territoris de la conca mediterrània. Per la seua banda, Adam Tomàs ha avançat que el president d’Esquerra, Oriol Junqueras, visitarà el territori el proper divendres, 6 de juliol. Serà amb motiu d’un acte que Esquerra farà a partir de dos quarts de nou del vespre al Centre de l’Esport de Deltebre.

Imatge ERC

1 comentari:

  1. No s'havia aconseguit un superfinançament amb Puigcercós, Sr Gervasi? fa justament 3 anys, vas dir que ja no caldria patir pel finançament, només el sector d'Uriel Bertran vam criticar-ho.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta