24 de juliol del 2012

Jordan: ‘CiU està gaudint de la seua majoria absoluta, com si visqués en una festa’



TORTOSA (Baix Ebre).- Jordi Jordan ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal Primera Columna per avançar quina serà l’estratègia d’oposició d’Iniciativa-Entesa per Tortosa durant la resta del mandat. El substitut de Jaume Forcadell com a portaveu d’Iniciativa ha remarcat que establiran una línia de col·laboració amb el PSC i Esquerra, però que centraran la seua acció en oferir les propostes i solucions per ajudar també l’equip de govern, de CiU, a traure Tortosa de la crisi.

En aquesta línia, Jordan ha afirmat que el primer any del govern de Ferran Bel amb majoria absoluta ha estat “un any perdut”. El portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa ha recordat que CiU ha rebutjat les 10 propostes que havia presentat el seu grup municipal en el primer any del mandat. També ha lamentat que el govern de Bel no informe els grups de l’oposició, fins al punt que han hagut de conèixer el deute municipal perquè l’Estat va obligar els ajuntaments a fer-ho.

En la mateixa línia, Jordan ha recordat que el govern de CiU està sent incapaç de tirar endavant la redacció del pla estratègic de Tortosa. Segons el portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, el govern de Bel està gaudint de la seua majoria absoluta, “com si visqués en una festa”, en lloc de treballar per al futur de la ciutat. Finalment, Jordan ha afirmat que Tortosa ha de seguir apostant per la recuperació del nucli antic. Així, ha recordat que hi ha obres que s’han fet malament, com la reurbanització dels carrers Ciutat o de la Rosa, i que cal seguir apostant per la rehabilitació dels habitatges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta