17 de juliol del 2012

La Generalitat avalarà la nova junta de la cooperativa de l’Aldea

L'ALDEA (Baix Ebre).- El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha confirmat aquest dimarts que el govern tutelarà l’acció de la nova junta rectora de la cooperativa agrícola de l’Aldea. De fet, Pallarès ha rebutjat les crítiques a la gestió del govern en la crisi de la secció de crèdit, i ha matisat que la Generalitat no pot intervenir directament en el procés fins que es produisca el relleu en la junta de la cooperativa. Durant una entrevista al programa Primera Columna, Pallarès ha afirmat que l’entitat ha estat mal gestionada durant els últims anys, i ha estat molt clar sobre quina ha de ser l’actuació de la Generalitat quan la nova junta es faça càrrec de la cooperativa agrícola de l’Aldea.



1 comentari:

  1. Escolto a l'entrevista com el Delegat parla de l'aturada de les obres de l'edifici de les delegacions, raons i més raons, de obrir el carrer Montcada i el pàrquing, ara bé, realment no l'he sentit parlar de redimensionament. Al final s'acabarà amb una planta dalt del pàrquing que hi aniran un parell delegacions per a que no sigui dit, i a còrrer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta