23 de juliol del 2012

La Generalitat senyalitzarà les carreteres de la Terra Alta com a zona d’enoturisme



El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), Jordi Bort, ha anunciat aquest dilluns que la Generalitat senyalitzarà les carreteres de tots aquells territoris del país amb comarques vitivinícoles. Bort ha donat suport al pla director de l’enoturisme que està impulsant el Consell Comarcal de la Terra Alta, i ha remarcat que el govern també té molt clara la seua aposta per potenciar l’enoturisme i el turisme gastronòmic. Per tant, l’Incavi està col·laborant amb les onze denominacions d’origen del país, per fer un inventari exhaustiu dels cellers de Catalunya i definir els serveis que podrien oferir per al turisme. El director general de l’Incanvi ha estat el convidat d’aquest dilluns a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre.


En aquesta línia, Bort ha destacat que les comarques veïnes també es poden beneficiar de l’aposta de la Terra Alta per l’enoturisme. De fet, ha recordat que la majoria dels visitants de la Terra Alta arribaran a la comarca per les carreteres del Baix Ebre o de la Ribera d’Ebre. Al mateix temps, el director general de l’Incavi ha remarcat que la Terra Alta també es pot beneficiar del fet de tenir tan a prop dues “palanques” de promoció tan potents com les DO Priorat i Montsant. De la mateix manera, Bort ha afirmat que el fet que les Terres de l’Ebre siguen declarades Reserva de la Biosfera per part de la Unesco seria molt positiu per als vins de la Terra Alta.

Finalment, Bort ha concretat els atractius de la Terra Alta des del punt de vista de l’enoturisme, un cop que ha trobat un discurs diferenciador al voltant del conreu de la garnatxa blanca. A banda, el director general de l’Incavi també ha assenyalat quins punts forts hauria de potenciar el nou pla director de la Terra Alta per fomentar l’enoturisme. Un pla que ja està redactant la URV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta