23 de juliol del 2012

Una taverna només amb vins de la Terra Alta, a la Festa del Renaixement?

TORTOSA (Baix Ebre).- El director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi, el tortosí Jordi Bort, ha destacat aquest dilluns la consolidació de la Festa del Renaixement de Tortosa i l’èxit de l’edició d’enguany, tot i l’ajust pressupostari. Bort, que ha estat el convidat d’aquest dilluns al plató de Primera Columna, s’ha referit al paper destacat que el vi i la gastronomia tenen a la Festa del Renaixement. De fet, ha remarcat que és una molt bona oportunitat de promoció i difusió per als vins de la Terra Alta, i ha suggerit que en properes edicions es podria crear una taverna temàtica, especialitzada en els vins d’aquesta denominació d’origen.

Bort, amb experiència professional en el sector de l’hostaleria, també ha assenyalat la necessitat d’incrementar l’oferta d’allotjaments de Tortosa, per aprofitar millor l’arribada dels visitants de la Festa del Renaixement. Segons el director general de l’Incavi, el fet de poder allotjar més turistes faria incrementar el nombre de pernoctacions i, per tant, també l’impacte econòmic de la Festa del Renaixement sobre Tortosa i el territori.



Un informe elaborat el 2008 per la URV va xifrar entre quatre i vuit milions d’euros l’impacte econòmic de la Festa del Renaixement. En aquella època, Tortosa hi destinava 400.000 euros i la festa va rebre 100.000 visitants. Enguany, el pressupost ha estat de 180.000 euros i el nombre de visitants hauria superat les 200.000 persones, segons l’Ajuntament.

Imatge Marc Saez a Instagram

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta