23 de juliol del 2012

La cooperativa de l'Aldea vendrà tota la producció a FD Unió Agrícola de Martorell

L'ALDEA (Baix Ebre).- La cooperativa agrícola de L'Aldea va tancar divendres un acord amb F.D. Unió Agrícola de Martorell, per vendre-li la seua producció i garantir la continuïtat de l'entitat. FD Unió Agrícola és una empresa de distribució de fruites i verdures de nova creació, que en els propers anys vol obrir 300 punts de venda arreu d'Espanya. Així ho va explicar a Europa Press l'actual president de la cooperativa, José Fernando Falcó. De fet, l'objectiu és vendre a F.D. Unió Agrícola tota la producció actual, així com servir un camió setmanal per augmentar el repartiment a dos camions setmanals, una vegada es planifiquen les collites i es puga sembrar. A més, es preveu que la producció es quede al mercat nacional. "És un acord molt saludable amb el qual crec que queda garantida la continuïtat de la cooperativa", ha subratllat Falcó, que considera que així queda assegurada la part del full de ruta que passava per augmentar la producció de manera que les hectàrees de cultiu puguen créixer fins a les 150 hectàrees, front a les 50 actuals. Fins ara, s'havien iniciat contactes amb els pagesos de la zona per arribar a aquesta extensió i el corresponent augment de producció, si bé era un pla que avançava lentament fins a l'aparició d'aquest inversor.

D'altra banda, Falcó també ha remarcat que la cooperativa presentarà l'auditoria dels comptes del 2011 el proper 8 d'agost, que és quan es convocarà junta general i es donarà pas al nou equip gestor. La nova junta que capitanejarà la cooperativa en el futur comptarà amb Montse Llosa, exdirigent de la Unió de Pagesos al Baix Ebre i exregidora de CiU.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta