29 d’agost del 2012

Tortosa construeix un nou mirador a Santa Clara


TORTOSA (Baix Ebre).-L’Ajuntament de Tortosa ha enllestit les obres de millora del carrer Sant Tomàs, al barri de Santa Clara, així com la construcció d’una nova plaça-mirador que representa un nou balcó al nucli antic de la ciutat. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha presentat aquest dimecres l’actuació, que està inclosa en el pla integral del nucli antic (Pincat) i que forma part del mateix projecte constructiu del casal del barri de Santa Clara, un equipament va entrar en funcionament ara fa un any. En aquest sentit, tot i que el nou edifici és la nova seu de l’Associació de Veïns de Santa Clara, l’alcalde ha remarcat que es tracta d’una actuació urbanística per al conjunt de la ciutat.

La construcció del nou casal de Santa Clara, l’arranjament del carrer Sant Tomàs i la nova plaça mirador han tingut un cost total de 406.445 euros. Els autors del projecte han estat els arquitectes Julián Gatón i Salvador Vinaixa, mentre que l’empresa constructora ha estat Güeche SL. La plaça està situada a la cota superior de l’edifici del casal de Santa Clara, i té una superfície de 85 metres quadrats. D’altra banda, l’alcalde de Tortosa ha detallat quines actuacions del pla integral del nucli antic falten per enllestir. De fet, la majoria de les obres pendents són al barri de Santa Clara, com la millora del carrer Pujada Sant Francesc o la reurbanització del Garrofer i del carrer Progrés. Però també falta per acabar l’ampliació del passeig de Ronda, al barri del Castell.

En el marc de la mateixa obra del barri de Santa Clara, s’ha renovat el paviment del carrer Sant Tomàs i s’ha millorat l’accessibilitat de tot l’àmbit, per fer-lo transitable per als vehicles en el tram superior del carrer Pujada de Santa Clara, que connecta amb el carrer Sant Francesc i amb el vial d’accés a l’hospital Verge de la Cinta per la part alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta