27 de desembre del 2012

Camacho (PP) carrega contra 'el govern dels separatistes i dels talibans' de Mas


Ciutadans també l'acusa de desfer-se dels consellers 'més moderats' i de voler destruir l'estat del benestar per poder construir l'estat propi · 

BARCELONA.- La presidenta del PP de Catatalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha carregat aquest dijous contra "el govern dels separatistes i dels talibans" que ha configurat, al seu parer, Artur Mas. En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha carregat especialment contra el nou conseller de Presidència, Francesc Homs, per ser "l'ideòleg" de la consulta i "l'artífex" de la confrontació amb el govern espanyol. En roda de premsa, la líder del PP català ha lamentat que Mas haja substituït els sectors "més moderats i dialogants pels més radicals", i ha denunciat que el nou executiu català serà el govern autonòmic "més car" i amb més conselleries. I tot, al seu parer, per situar al seu voltant gent de la seva confiança i per mantenir els equilibris amb UDC i ERC.

Segons Sánchez-Camacho, Mas "ha esborrat els sectors més moderats i dialogants de CiU i ha posat els partidaris de la confrontació, de la ruptura i els sectors més radicals". La dirigent popular s'ha queixat que aquest govern tinga al capdavant els líders "més separatistes", que només insistiran en la "fractura, la divisió i el trencament de la cohesió social". "Hem passat del govern dels millors al dels mediocres, i ara al dels separatistes", ha constatat. S'ha referit especialment al nou conseller de la Presidència, Francesc Homs, que ha definit com "l'ideòleg del rumb de la col·lisió" que porta aquest govern. I és que segons Camacho, el seu departament tindrà la "missió d'adoctrinar i impulsar la confrontació permanent amb el govern d'Espanya per accelerar la consulta i que surti un resultat positiu". La presidenta del PP català també ha demanat a Mas que presente ja el pressupost per al 2013, tenint en compte que molts consellers repetiran i ja deuen tenir, ha dit, un esborrany dels seus comptes.

Per la seua banda, el portaveu de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat que el nou Govern configurat pel president de la Generalitat, Artur Mas, "vol destruir l'Estat de Dret i de Benestar per construir un Estat propi". Cañas ha assegurat que Mas ha premiat els consellers "radicals" com Francesc Homs, nou conseller de la Presidència, i Felip Puig, nou titular d'Empresa i Ocupació, i ha "castigat els moderats" com la consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal. De fet, el dirigent de Ciutadans ha considerat que aquest nou executiu ha estat "dissenyat pel comitè d'operacions de Mas i Junqueras per la sedició". El portaveu de Ciutadans també ha acusat el nou conseller de Justícia, Germà Gordó, de ser "un vell conegut de l'aparell de CiU" i l'ha relacionat amb "totes les trames vinculades al partit i que està implicat en el cas de les ITV". De fet, ha advertit que Gordó "podria ser el primer conseller que es podrà veure al davant i al darrere de la justícia", en referència a la seua suposada vinculació en casos de corrupció.

Cañas ha qualificat a la titular d'Ensenyament, Irene Rigau, com "la consellera de la insubmissió i del fracàs escolar, la que persegueix i roba els drets fonamentals als ciutadans de Catalunya i que el seu balanç és catastròfic", i al conseller de Salut, Boi Ruiz, com a "responsable del desmantellament de la salut pública". Sobre el traspàs de Puig a Empresa i Treball, Cañas ha evidenciat "la seva incapacitat per gestionar la seguretat a Catalunya" i ha recordat que per Puig "passaven determinades decisions quan estava en el Departament d'Obres Públiques, que acabaven beneficiant a persones afins a CiU".

Via ACN 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta