28 de desembre del 2012

El PSC de Tortosa, a favor de la reforma federal de la Constitució Espanyola

TORTOSA (Baix Ebre).- L’assemblea de militants de l’agrupació local del PSC de Tortosa va aprovar aquest dijous a la nit, per unanimitat, una proposta de resolució en què expressa el seu suport a Pere Navarro, primer secretari del partit, i a l’executiva nacional "en el procés de renovació d’idees, de funcionament i d’obertura a la societat iniciat en el darrer Consell Nacional". Així mateix, la resolució aprovada per l'assemblea de militants del PSC de Tortosa expressa el seu suport al projecte socialista i catalanista que representa el PSC amb l’aposta per una Espanya plural, "amb un model d’organització federal que passa per una necessària reforma de la Constitució Espanyola, tal com ja ha anunciat l’executiva federal del PSOE".

De la mateixa manera, l’assemblea presidida pel primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté, va mostrar el seu acord amb l’aposta per fer oposició "al govern de la dreta en defensa dels drets i la cohesió social, per unes polítiques d’impuls al creixement que creïn llocs de treball i que evitin que les polítiques d’austeritat perjudiquin als treballadors i als sectors més febles de la nostra societat".

Imatge PSC Tortosa

2 comentaris:

  1. Un detall que té la seua importància. Com és lògic, les assemblees, al PSC ( no sé a altres partits ), no les presideix el primer secretari. En esta ocasió, tampoc. Només faltaria. Pot prestar a confusió la imatge amb Joan Sabaté a la taula però això nomes respon al moment de la seua intervenció donant compte de l'informe polític.

    ResponElimina
  2. No ens porta a cap confusió, Ximo. Suposo que tots sabeu, i sabem, qui talla el bacallà, ja sigue des de la taula o des de l'amfiteatre.
    De cara a fora, no es nota res, no et preocupes. Lo que diuen les enquestes i resultats i prou.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta