27 de desembre del 2012

ICV critica l'elecció de Mas per un govern 'continuista' i de 'retallades'

BARCELONA.- La portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, ha criticat aquest dijous el nou executiu nomenat per Artur Mas, en considerar que es tracta del "Govern dels mateixos" i que seguirà fent polítiques "continuistes" i de retallades. Camats ha lamentat que segueixin al seu càrrec el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, que ha dirigit la política d'austeritat i els màxims exponents, segons ella, de les retallades socials, els consellers de Salut i Ensenyament, Boi Ruiz i Irene Rigau. També ha celebrat que el conseller Felip Puig deixi Interior i ha desitjat sort a Ramon Espadaler, però ha considerat que no només es tracta de canviar de persones sinó de "polítiques de seguretat".

Just abans d'entrar a l'acte de presa de possessió dels consellers, Camats ha criticat el continuisme del Govern perquè, segons ella, seguirà fent les mateixes polítiques d'austeritat que han agreujat la crisi. A més, ha lamentat que Mas s'envolti dels seus seguidors més fidels. "Fa dos anys era el Govern dels millors i amb independents, ara és un govern tancat, amb fidelitat absoluta, amb els seus, amb els que l'han acompanyat a la campanya electoral amb l'aposta messiànica tant errònia", ha assegurat.

Sobre Felip Puig, ha celebrat que no segueixi a Interior, però ha lamentat que ocupi la cartera d'Empresa i Ocupació, perquè això demostraria que l'atur no serà la "prioritat" del Govern. A Espadaler li ha desitjat sort, però ha demanat que canviï les polítiques de seguretat, més ara en un moment de crisi i conflictivitat social. També ha criticat que la composició del Govern respongui als "equilibris interns de CDC i UDC", ja que, segons ella, "s'ha buidat la Vicepresidència" per donar competències a la nova Conselleria de Presidència, encapçalada per Francesc Homs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta