27 de desembre del 2012

Junqueras (ERC) nega haver participat en l'elaboració del govern

BARCELONA.- El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avalat aquest dijous la composició del nou govern de la Generalitat, en afirmar que està convençut que "pot estar a l'alçada dels grans reptes del país" i en oferir el seu suport. Junqueras ha negat, però, que ERC haja participat en l'elaboració de l'executiu de CiU, però ha reconegut que l'ha conegut minuts abans que es fes pública per boca del mateix Artur Mas. De fet, Junqueras ha dit que el president de la Generalitat li ha comunicat el nom dels nous consellers en una trucada telefònica.

D'altra banda, el republicà també ha justificat l'augment del nombre de conselleries per la importància que hi haja un departament que incorpori l'àrea d'Afers Exteriors, i que explique els "incompliments" del govern espanyol i l'"arbitrari" sostre de dèficit que fixa l'Estat.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta