27 de desembre del 2012

El PSC lamenta que Mas mantinga els consellers de les 'retallades', tot i el suport d'ERC


BARCELONA.- El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha criticat aquest dijous la composició del nou Govern perquè el president de la Generalitat, Artur Mas, ha mantingut els "consellers de les retallades i les privatitzacions"; Boi Ruiz, a Sanitat, i Irene Rigau, a Ensenyament. Segons Collboni, aquesta continuïtat indica que Mas vol seguir amb les "retallades lineals i errònies" i aquestes polítiques "neoliberals" malgrat el suport extern d'ERC, cosa que ha qualificat de "gran contradicció". Collboni també ha criticat la incorporació al govern català del "nucli dur sobiranista" de CDC, Francesc Homs com a conseller de Presidència, i de Germà Gordó, com a conseller de Justícia.

En declaracions recollides per l'ACN, Collboni ha opinat que en un moment en que cal prioritzar "el diàleg i la construcció de ponts" no es poden "radicalitzar les postures". El portaveu socialista criticat el "gir curiós" de Mas, per haver passat del "Govern dels millors" amb professionals independents al "contrari", amb polítics que no tenen res a veure amb el seu àmbit de gestió. Com a exemple d'això ha posat l'exconseller d'Interior, Felip Puig, que ha sortit "qüestionat" per la seua gestió i la manca de "transparència i de veritat". Per això, ha considerat "poc comprensible" que Puig passe a gestionar una àrea amb la qual "no hi té res a veure". En canvi, dels dos nous consellers més desconeguts per l'opinió pública, Neus Munté i Santi Vila, Collboni els ha desitjat molta sort i ha dit que en té una "bona opinió com a diputats".

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta