28 de desembre del 2012

Luna (PP) afirma que l'absència de consellers tarragonins és un 'menyspreu' de Mas

TARRAGONA.- Els diputats del PP per Tarragona, Rafael Luna, Jordi Roca i Alícia Alegret, han anunciat aquest divendres que presentaran una pregunta al Parlament de Catalunya, per conèixer els motius que han portat al president de la Generalitat, Artur Mas, a prescindir de tarragonins en el seu nou executiu. Segons Luna, aquesta absència de tarragonins "és una clara evidència del menyspreu que Artur Mas té per la província de Tarragona". De fet, el diputat del PP ha assegurat que "no es tracta de cap oblit, sinó més aviat d’una clara falta d’estima i de respecte cap a les nostres comarques".

Davant d'aquesta situació, Luna ha dit que "Tarragona també existeix", però que "sembla que Mas no ho deu saber, perquè és l’única província catalana sense representació al nou Govern". "Aquest Govern representa encara més a Barcelunya, i una mica menys a Tarragona". El diputat tarragoní ha mostrat la seua "preocupació" al respecte, ja que "durant els darrers dos anys del govern de Convergència, Tarragona ha estat completament oblidada, i no s’han complert molts dels compromisos establerts". Així, Luna s’ha compromès a "seguir lluitant perquè Tarragona pugui ser tractada com es mereix", i perquè tingua "el pes que li pertoca dins del context català".


Imatge: PP de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta