19 de desembre del 2012

Núria Balagué: ‘Ulldecona haurà de seguir reduint la despesa’



ULLDECONA (Montsià).- La nova alcaldessa d’Ulldecona, la convergent Núria Balagué, ha afirmat aquest dimecres que el seu objectiu per a la resta del mandat és millorar la situació econòmica de l’Ajuntament i garantir el benestar de la població. Per això, durant el 2013 caldrà seguir ajustant el pressupost municipal i reduint les despeses. Balagué va assumir l’alcaldia d’Ulldecona el dissabte passat, 15 de desembre, amb motiu d’un ple en què es va formalitzar el relleu entre l’independent Celestí Hervàs i la nova alcaldessa, segons l’acord de govern que van assolir CiU, el Partit Popular i el grup independent després de les eleccions municipals del 2011. Aquest dimecres, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, la nova alcaldessa ha afirmat que assumeix el repte amb il·lusió però també amb responsabilitat, tenint en compte l’actual situació econòmica. De fet, Balagué ha lamentat que la majoria dels projectes que CiU portava al seu programa electoral no es podran tirar endavant

En aquest sentit, l’alcaldessa ha afirmat que l’Ajuntament d’Ulldecona no ha aconseguit millorar la situació econòmica i financera del consistori. Com a mínim, no tant com haguessin volgut. Balagué ha recordat que van començar l’any 2012 havent d’acomiadar treballadors de l’Ajuntament, i que la decisió va ser molt dolorosa des del punt de vista polític i personal. L’alcaldessa ha afirmat que encara estan pagant factures del 2007, i que això els obligarà a reduir la despesa municipal encara més.

En la mateixa entrevista, Balagué ha volgut mostrar públicament el seu agraïment a Celestí Hervàs per la seua feina durant els 18 mesos que ha estat alcalde d’Ulldecona. De fet, ha afirmat que, de la mateixa manera que ella va estar al seu costat en les reunions importants, també Hervàs participarà ara en el dia a dia de l’alcaldia, durant el que queda del mandat. Segons Balagué, Hervàs ha estat un gran alcalde, i la seua experiència ha estat molt útil i valuosa per a l’actual govern d’Ulldecona. De la mateixa manera, la nova alcaldessa ha afirmat que el pacte de govern municipal no perilla, tot i les males relacions entre CiU i el Partit Popular per la situació política a Catalunya i Espanya.

De fet, Balagué ha afirmat que, si per ella fos, no trencaria el pacte amb el Partit Popular, tot i les directrius que puguen arribar a Ulldecona des de les cúpules dels respectius partits. En aquest sentit, la nova alcaldessa ha estès la mà per col·laborar i rebre les propostes de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament faldut, inclosos els del PSC i de Més Ulldecona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta