9 de gener del 2013

Ajornada la declaració de l'exdirector de la secció de crèdit de l'Aldea

L'ALDEA (Baix Ebre).- L'exdirector de la secció de crèdit de la cooperativa agrícola de l'Aldea, Enric Sabaté, declararà finalment en qualitat d'imputat davant la titular del jutjat de primera instància i instrucció número 3 de Tortosa el pròxim dimarts, 22 de gener, en el marc de les diligències obertes per la querella presentada per l'entitat contra l'exgerent, Daniel Ferré. La jutgessa ha decidit ajornar la citació, prevista inicialment per aquest dijous, dia 10. A banda de Sabaté, el pròxim dia 19 de febrer declararan, com a testimonis, diversos treballadors de la cooperativa. Qui ja ha passat a prestar declaració pels jutjats com a principal imputat és el mateix Ferré.

L'entitat va presentar una querella contra l'exgerent pels presumptes delictes d'administració deslleial, apropiació indeguda així com falsedat en balanços, comptes i informes. D'altra banda, el jutge del Mercantil de Tarragona que tramita el concurs de creditors, li ha embargat els seus béns i propietats. Ferré, per la seua banda, havia denunciat anteriorment la cooperativa per considerar que el seu acomiadament va ser improcedent.

Via ACN (Jordi Marsal)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta