3 de gener del 2013

Les veus catalanes de Goku i Vegeta presenten el seu llibre a Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- Els fans de la sèrie 'Bola de Drac' tenen una cita el proper dissabte, 12 de gener, al Centre Cívic Ferreries de Tortosa. Els dobladors Marc Zanni (veu del Goku) i Joan Sanz (veu del Vegeta) hi presentaran el seu llibre 'La sèrie de la teva vida', una obra que parla de les seues experiències durant el doblatge de la sèrie creada per Akira Toriyama, així com les seues vivències i anècdotes dintre del món del doblatge. L’acte començarà a les 12.30 hores i inclourà un vídeo inèdit de 'Bola de Drac', la conferència a càrrec dels autors del llibre, la participació del públic, la venda i signatura dels llibres, as més d'altres sorpreses. En les darreres setmanes, el llibre 'La sèrie de la teva vida' també s'ha presentat a Roquetes i a Móra d'Ebre, on el passat 1 de desembre va tenir lloc tota una jornada jove dedicada a la sèrie d'anime més popular del món.

'La sèrie de la teva vida' es va presentar a la darrera edició del Saló del Manga de Barcelona i, en només tres dies, va esgotar la primera edició. La segona edició s’està distribuïnt a través d’Amazon, però sobretot a través de les presentacions en directe que els dos autors estan realitzant arreu de Catalunya. Així, els seguidors de la mítica sèrie Bola de Drac tenen l’ocasió de fer-se amb el llibre dedicat i alhora poden conèixer personalment els actors que posen les veus de Goku i Vegeta, personatges dels dibuixos animats que han marcat més d’una generació de catalans.

2 comentaris:

  1. Això pinta molt i molt bé :)

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per l'article !!!

    Aquí teniu l'esdeveniment de l'event:

    http://www.facebook.com/events/182852755190724/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined

    Una abraçada i us esperem a tots i totes !!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta