11 de gener del 2013

Lucena creu que el PSC ha de passar 'de l'abstenció al no' amb el redactat de la declaració sobiranista

BARCELONA.- El portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, ha afirmat aquest dijous que el PSC hauria de passar "de l'abstenció al no" en el procés de la consulta sobiranista, si el redactat que es voti finalment a l'hemicicle és el que han acordat CiU i ERC. Segons ha afirmat Lucena a Catalunya Informació, el que fa el text és "proposar la independència d'amagatotis, disfressada de dret a decidir". Segons el portaveu socialista, caldria separar "radicalment" el dret a decidir de la independència. Ha deixat clar que el PSC està a favor de la consulta, però ha defensat que la seva formació proposarà votar "no" a la independència perquè aposta pel federalisme.

"En el preàmbul hi figura una de les opcions que teòricament s'hauria de plantejar de manera neutral en aquesta consulta", ha afirmat Lucena, que ha titllat el text pactat pels grups parlamentaris de CiU i ERC d'una "excursió cap a la independència emmascarada de declaració sobiranista".

Abans de ser preguntat pel text acordat per CiU i ERC, Lucena havia assegurat que el PSC s'abstindria en la votació de si s'ha de fer o no una consulta, perquè estan "radicalment a favor de la celebració d'una consulta que materialitzi el dret a decidir" però "radicalment en contra de com CiU i ERC estan gestionant aquest procés". Lucena ha dit que "en termes parlamentaris, la millor manera d'expressar l'acord però el desacord en la forma és l'abstenció".

Via ACN

1 comentari:

  1. $$$ URGENT LOAN OFFER WITH LOW INTEREST RATE APPLY NOW $$$
    Do you need Loan to pay off your debt and start a new life? You have come to the right place were you can get FUNDED at a very low interest rate. Interested people/company should please contact us via email for more details.

    Full name:
    Date of birth (yyyy-mm-dd):
    Gender:
    Marital status:
    Amount Needed:
    Duration:
    Address:
    City:
    State/province:
    Zip/postal code:
    Country:
    Phone number:
    Monthly Income:
    Occupation:

    E-mail: shadiraaliuloancompany1@gmail.com

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta