4 de gener del 2013

Sabaté recorda que la variant apropava l’eix de l’Ebre a les naus de Lear



TORTOSA (Baix Ebre).-  El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tortosa i excoordinador de Política Territorial a les Terres de l’Ebre, Antoni Sabaté, ha aprofitat aquest divendres el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 per lamentar els problemes que estan tenint la Generalitat i l’Ajuntament de Roquetes per trobar una empresa que vulga comprar i instal·lar-se a les naus de l’antiga Lear. En aquest sentit, Sabaté ha dit que no pretén reobrir cap debat sobre el traçat de la variant desdoblada de l’eix de l’Ebre, ara que la Generalitat ha optat pel soterrament de l’actual C-12 al barri tortosí de Ferreries per evitar l’impacte sobre la zona del Canalet. Però el portaveu del PSC ha recordat que una la variant de l’eix de l’Ebre per l’oest de Tortosa i Roquetes feia més atractius els terrenys i les antigues naus de Lear a futures inversions o possibles implantacions.

En aquesta línia, Sabaté ha demanat que la mancomunitat de Tortosa i Roquetes puga servir per impulsar l’activitat econòmica i afavorir les implantacions industrials, tot gestionant també el viver d’empreses i intentant incorporar l’Aldea i el polígon Catalunya Sud a la conurbació que formen la capital del Baix Ebre i la població veïna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta