19 de febrer del 2013

Meritxell Roigé defensa la gestió a la Gumtsa i rebutja les 'insinuacions calumnioses' d'ICV

TORTOSA (Baix Ebre).- La primera tinent d'alcalde d'Urbanisme i presidenta de la societat municipal Gumtsa, Meritxell Roigé, ha qualificat de "reprovables" i "irresponsables" les afirmacions que ha fet aquest migdia el portaveu del grup municipal d'Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, en relació a les "presumptes irregularitats" en els comptes de l'Ajuntament de Tortosa del 2011. Roigé li ha recordat, d'entrada, que la petició d'Iniciativa a la Sindicatura de Comptes perquè estudiï aquests comptes no té gaire sentit, "si tenim present que la Sindicatura i el Tribunal de Comptes ja disposen d'aquesta informació de la Gumtsa i de totes les altres societats municipals, tal i com és preceptiu. Si fos el cas que el regidor Jordi Jordan no conegués que aquest és el procediment habitual, seria molt preocupant. Però si sabent-ho, avui hagués optat igualment per fer aquestes acusacions insidioses, la situació seria encara molt més greu", ha afirmat la també portaveu del grup municipal de CiU.

Roigé ha volgut destacar que tota la informació sobre l’auditoria de la Gumtsa es va donar en el consell d'administració de la societat, al qual el portaveu d'Iniciativa, Jordi Jordan, no va assistir-hi. "Abans de fer acusacions tan greus, parlant d'irregularitats, el senyor Jordan s'ha d'informar on pertoca." I pel que fa al fons de maniobra, que és la diferència entre l’actiu circulant i el passiu circulant, “que sigui negatiu no pressuposa ni irregularitat ni il·legalitat. I això el regidor Jordi Jordan ho hauria de saber, o almenys preguntar si no ho sap”, ha lamentat la regidora.

Meritxell Roigé també ha volgut recordar al portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa que l’alcalde sempre s’ha ofert als diferents portaveus per clarificar-los qualsevol dubte o informació. “El senyor Jordan no ha fet preguntes en cap moment sobre el fons de maniobra, fet que ja pressuposa mala intenció en el que ha fet avui”, ha assenyalat Roigé.

Finalment, la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa ha fet una "crida a la responsabilitat d'aquells regidors que, com el portaveu d'Iniciativa, vulguin confondre la ciutadania fent insinuacions calumnioses o mentint directament. El rèdit electoral que pugui obtenir amb aquesta manera tan trista de fer política sempre serà menor que el dany que pot acabar fent a la institució i a la imatge de la nostra ciutat", ha advertit Roigé a través d'un comunicat de premsa difós aquest dimarts al vespre.

1 comentari:

  1. Meritxell defensaría una merda de gos si li demanés Bel.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta