18 de març del 2013

'De part de Josep Otero, a tots vatros, gràcies', comunicat de la família Otero Roselló

Possiblement a molts no us hem pogut dir i donar gràcies, amb el dolor d'haver perdut al nostre ser estimat.

No podem més que agrair les mostres de carinyo i estima que ens heu fet arribar durant aquests dies.

Missatges per l'e-mail, per Facebook, per Twitter, per carta, per telèfon, els escrits i referits als mitjans de comunicació, personalment, etc..

Imatge CD TORTOSA
Han estat unes bones piles al nostre valor desprès de l'adéu de Josep Otero Gendre, el nostre pare, iaio, espòs, germà, tio, amic, mestre, exemple i model.

Realment ens sentim molt orgullosos del que ha sembrat Josep Otero dintre tots vatros. No és fàcil deixar empremtes avui en dia.

No és fàcil remoure vivències i emocions que s'acompanyen en llàgrimes de gratitud.

No és fàcil fer coincidir cors gastats i cors novells bategant alhora com si li volguessin donar un alè etern.

No és fàcil fer desembocar al mateix lloc diferents ideologies, diferents creences, diferents posicions socials, tots amb la mateixa corrent i el mateix cabal d'agraiment, afecte i respecte.

I tu, Josep Otero Gendre, ho has fet. El triunf de l'home bo, de l'home humil, de l'home honrat.

No és gens fàcil expressar el que la família ha sentit, ha rebut, ha palpat.

Mai, en cap moment, ens hem vist sols. Sempre arropats, i sentint la vostra caldor entranyable, molt propera i sincera.

Els vostres escrits, les vostres manifestacions, les vostres abraçades, les vostres carícies, les vostres mans obertes en oferiment de qualsevol cosa que ens pogués aliviar el cos i si convé, l'ànima, ens han reconfortat i ens han donat forces per continuar drets i amb la serenor necessària per matisar les nostres emocions.

La pèrdua de Josep Otero és insubstituïble, però en el camí no hem de deixar d'agraïr la vostra companyia i respecte. Teniu el nostre reconeixement per sempre i per sempre quedem a la vostra disposició.

Moltes gràcies.

Familia Otero Roselló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta