6 de març del 2013

Dues imputades per simular el robatori del seu telèfon mòbil a Tortosa

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat 27 de febrer una dona com a presumpta autora d'una simulació de delicte i temptativa d'estafa. Segons han informat aquest dimecres al migdia, la dona va denunciar haver estat víctima d'un robatori amb violència dies abans en un carrer de la ciutat. El motiu d'aquesta falsa denúncia era, segons els Mossos, cobrar d'una companyia asseguradora el valor del seu telèfon mòbil. De fet, el mateix dia una altra dona va denunciar en dependències de la comissaria de la Policia Local de Tortosa que havia patit una estrebada de la seua bossa de mà. Un cop descoberta pels agents, també va ser imputada com a presumpta autora d'una simulació de delicte. Els Mossos d'Esquadra recorden que simular haver estat víctima d'una infracció penal pot portar greus conseqüències legals així com un malbaratament dels recursos policials i judicials.

Via ACN

1 comentari:

  1. Això si que es rar. Tindre un mòbil assegurat. I més rar seria que trobessen els mòbils, ja que son bellugadissos. També es rar que averiguen que no els hi havien robat.
    Tot molt, i molt, rar. Freak, si m'ho permeteu

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta