6 de març del 2013

Vuit persones desallotjades a Tortosa per l'esfondrament parcial d'una casa deshabitada

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha informat que aquest dimecres al matí s'ha produït un esfondrament parcial del terrat d'un edifici de cinc plantes situat al número 26 del carrer Replà, al costat de la plaça de Sant Joan del nucli antic de la ciutat. L'edifici, que actualment és propietat d'una entitat financera, està deshabitat i no s'han produït danys personals. La solsida s'ha produït després de dos episodis de pluges intenses, i ha afectat l'última planta del bloc. La Policia Local de Tortosa ha desallotjat de manera preventiva les vuit persones de tres famílies que resideixen a la finca del costat, fins que els serveis tècnics municipals valoren l'afectació del despreniment. Les tres famílies han pogut reallotjar-se en cases d'amics i familiars. La Policia ha acordonat el perímetre de la casa afectada, per tal d'evitar accidents.

1 comentari:

  1. Suposo que s'obrirà un expedient per part de la fiscalia per manca de manteniment de l'immoble esfondrat. Sinò, continua sense haver justicia

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta