12 de març del 2013

L'alcalde de Batea reclama a Puig un pla estratègic amb més inversions per a l'Ebre

BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, el socialista Joaquim Paladella, ha aprofitat aquest dimarts el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per reclamar al govern de la Generalitat una discriminació positiva cap a les Terres de l’Ebre. Amb aquestes declaracions, Paladella ha volgut contestar les paraules del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que dilluns va condicionar la realització i concreció del futur Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre a la disponibilitat de recursos, i més concretament a una certa sobirania econòmica i fiscal per a Catalunya. Així, l’alcalde de Batea ha assenyalat que, després de reunir-se amb l’equip de la URV que està redactant el pla estratègic, ha constatat que l’estan fent amb molta il·lusió, i amb ganes de fer-lo bé. Per tant, Paladella ha afirmat que els governants tenen l’obligació de solucionar els problemes, i que no troba encertat que el conseller Puig visite Tortosa per dir que, si no hi ha sobirania econòmica, és el mateix fer o no fer el Pla Territorial de les Terres de l’Ebre. Segons l’alcalde de Batea, des del territori cal exigir un pressupost suficient per finançar les actuacions que necessiten les Terres de l’Ebre per al seu desenvolupament.

En la mateixa entrevista, el també exdiputat del PSC al Parlament ha lamentat que el govern de Convergència i Unió s’estiga plantejant no fer un pressupost per al 2013, si l’Estat no revisa a la baixa l’objectiu de dèficit. Paladella ha assenyalat que una nova pròrroga del pressupost de la Generalitat seria un fet molt greu tenint en compte la situació de crisi econòmica que travessa el país, ja que no es podrien fer noves inversions. En aquest sentit, l’alcalde de Batea ha afirmat que la intenció de CiU és amagar les retallades que farà durant el 2013 per no perjudicar la imatge del govern d’Artur Mas.

D’altra banda, Paladella ha descartat que CiU puga avançar una altra vegada les eleccions al Parlament, ja que la federació podria obtenir uns resultats electorals més dolents que els del 25 de novembre de l’any passat. A més, l’exdiputat ha afirmat que la convocatòria d’unes noves eleccions catalanes no serviria per trobar les solucions que el país necessita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta