27 de març del 2013

Móra d'Ebre aprova la nova ordenança de civisme amb els vots a favor de CiU, ERC i PP, i l'abstenció del PSC

MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El ple de l'Ajuntament de Móra d'Ebre va aprovar aquest dimarts la nova ordenança de civisme de la població, amb el vot afirmatiu dels grups de CiU, ERC i PP, i l'abstenció del PSC. Segons el consistori, l’esborrany d’aquesta ordenança es va fer arribar a totes les entitats i associacions del municipi, perquè la poguessin llegir i aportar-hi esmenes i noves idees. També es va voler fer partíceps d’aquesta nova ordenança de civisme els grups polítics municipals, amb la intenció d’arribar al màxim consens possible. De la mateixa manera, el text va estar exposat a la pàgina web municipal, amb la finalitat que qualsevol veí de la població fes les aportacions oportunes. La previsió del govern de Joan Piñol és que que durant aquesta primavera ja es puga començar a aplicar la nova ordenança de civisme de Móra d'Ebre, on es veuen reflectits problemes de convivència com ara la brutícia als carrers, els actes de vandalisme o els sorolls que afecten les relacions veïnals.
 
D'altra banda, el ple també va aprovar la liquidació del pressupost del 2012, amb un romanent de trsoreria positiu de gairebé 26.000 euros, així com el darrer padró d’habitants de Móra d’Ebre, que a data 31 de gener de 2013 consta de 5.652 habitants, dels quals 2.779 són homes i 2.873 són dones. En el darrer any, el padró de Móra d'Ebre ha registrat una lleugera disminució de població de 101 habitants.
 
Finalment, el ple de Móra d'Ebre també va aprovar diverses mocions: una en suport als treballadors de l’empresa Ercros de Flix afectats per l'ERO; la petició al govern de l'Estat perquè millore la carretera N-420 en el seu tram entre Móra d’Ebre i Falset; una declaració institucional sobre la situació de TV3 i Catalunya Ràdio a les Terres de l’Ebre, i una moció relativa al mercat setmanal de la població.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta