18 de març del 2013

Pallarès diu que la Generalitat acordarà amb Flix l’estratègia contra l’ERO d’Ercros



FLIX (Ribera d'Ebre).- El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha aprofitat aquest dilluns el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 per refermar el suport del govern català als treballadors afectats per l’ERO d’Ercros, així com a les mobilitzacions convocades per l’Ajuntament de Flix. Segons Pallarès, l’expedient de regulació d’ocupació presentat per l’empresa és “molt traumàtic” per a la Ribera d’Ebre, i pot condemnar Flix a la desaparició. El delegat ha afirmat que aquesta és una setmana clau en la culminació de les negociacions. Després, en base a com puguen anar les converses entre els treballadors i l’empresa, caldrà prendre decisions. En aquest sentit, Pallarès ha reclamat als sindicats “duresa” en les seues converses amb Ercros, ja que la planta de clor de Flix és viable, com a mínim, fins al 2018.

D’altra banda, Pallarès ha afegit que la Generalitat acordarà amb l’alcalde de Flix i amb l’Ajuntament d’aquesta població riberenca la seua estratègia contra l’ERO d’Ercros, un cop que acaben les negociacions entre els sindicats i l’empresa.

En la mateixa entrevista, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre ha justificat l’inici de les obres de descontaminació del pantà de Flix, amb el començament de l’extracció dels fangs tòxics tot i que encara no estan acabades totes les obres del pla de restitució territorial. Segons Pallarès, aquestes obres pendents es faran al mateix temps que es trauran els llots contaminats del fons de l’embassament.

Imatge Generalitat de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta