17 de desembre del 2007

L'exfutbolista Guillermo Amor es recupera d'un accident greu a l'hospital de Tortosa

L'exfutbolista Guillermo Amor, que va jugar al F.C. Barcelona, a la Fiorentina i al Vila-real, abans de retirar-se al Livingston escocès, es recupera a la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, després de quedar ferit greument la matinada de diumenge, quan el seu cotxe va sortir de la via. Amor tornava de València després d'haver comentat per a Telecinco el partit del Barça, i es dirigia a Barcelona perquè diumenge al matí havia d'anar a un altre partit de futbol. L'accident es va produir a l'autopista AP-7, a l'altura de l'Ametlla de Mar, quan passaven uns cinc minuts d'un quart de tres de la matinada. Pel que sembla, l'exfutbolista s'hauria adormit en una recta, va perdre el control del seu vehicle i va sortir de la carretera. Tot i que els bombers van haver de treballar durant una hora per treure'l del cotxe, en un primer moment es pensava que només havia patit uns cops, i va ser atès al CAP de l'Ametlla de Mar. Fins i tot va voler demanar un taxi per continuar el seu viatge cap a Barcelona. Però després va veure que li costava respirar, i va ser traslladat d'urgència a l'hospital de Tortosa, on va ser operat d'un traumatisme abdominal. Fa una estona he sentit per la ràdio el director mèdic de l'hospital, Antoni Grau, llegint el comunicat en què s'informava que Amor es recupera favorablement, tot i que continuava sedat i amb ventilació mecànica. Altres exjugadors del Barça com Sergi Barjuan, Josep Guardiola, Eusebio Sacristán o Antoni Pinilla van visitar ahir l'hospital de Tortosa, per interessar-se per l'estat de Guillermo Amor.
Altres blocs ebrencs, com Onze de Setembre, també parlen avui de l'accident d'Amor i recorden el seu famós gol al Real Madrid, que una jornada després va permetre que el Barça guanyés la lliga 93-94. Com a curiositat, dir que l'accident d'Amor ja ha estat incorporat a l'article sobre l'exfutbolista que hi ha a la Wikipedia.

Fotos: El País

3 comentaris:

  1. Espero que Guillermo Amor es recuperi ben aviat i hagi estat només un ensurt. Vaig conèixer-lo personalment durant unes jornades al col·legi Cervantes d'Amposta, quan encara estava en actiu. Jo portava un equip de futbol sala, Nessie School, i ens enfrontàrem a l'escola del Barça, amb el reforç d'Alexanco, Amor, i un joveníssim Roger Garcia. Amor va nàixer el mateix dia que jo i el mateix any. Com a curiositat, recordo un acudit: Diu que anava Benito Floro (entrenador del Madrid amb cara de prunes agres i li diuen: Benito, tu lo que necesitas es amor (parafrejant el programa que feien a la tele), i ell contesta: Amor? Yo necesito Amor, Stoichkov, Guardiola, Romario... Era l'època del nostre dream team, amb tota aquella colla d'ídols que no hem oblidat: Koeman, Txiki, Bakero, Eusebio, Zubi, etc.

    ResponElimina
  2. Espero que a ell sí que l'atenguessen ràpid perquè jo ahir vaig pujar a urgències i després de més de dos hores sense atendre'm me'n vaig haver d'anar sense que m'hagués vist cap metge.

    ResponElimina
  3. No debia ser molt urgent

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta